Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Bedrijventerreinen Westland & Midden-Delfland

Glasvezel voor de bedrijventerreinen
in Westland & Midden-Delfland

Goed nieuws voor u! Glasvezel buitenaf wil graag glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Westland & Midden-Delfland. Wij willen u hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.

Als 50% van de ondernemers meedoet, dan gaat Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen glasvezel aanleggen en worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk. Laten we er daarom met alle ondernemers voor gaan!


Voordelen zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. U bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor internetten, bellen én tv-kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken en bent u voorbereid op de toenemende vraag naar data.


Hoe krijg je glasvezel?

Met glasvezel heb je een supersnelle verbinding en ben je klaar voor de toekomst. Kies jij voor glasvezel, dan hoef je alleen deze stappen te doorlopen.

1
Kies een dienstaanbieder
Kies een dienstaanbieder

Je kunt kiezen uit meerdere dienstaanbieders. Zij bieden verschillende abonnementen aan die passen bij elke situatie.

Het glasvezelnetwerk dat wij straks aanleggen, is een open netwerk waarop verschillende partijen hun diensten kunnen aanbieden. De dienstaanbieders waar je nu uit kunt kiezen, vind je verderop deze pagina. Dit zijn allemaal betrouwbare en gerenommeerde aanbieders met jarenlange ervaring op glasvezel. Zij bieden verschillende abonnementen aan die passen bij elke situatie: voor internet, televisie en/of telefonie en voor zowel privé als voor zakelijk gebruik. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Je kunt altijd terecht bij de dienstaanbieder voor advies of raadpleeg de lokale hulp.

2
Bekijk hoe het zit met extra kosten
Bekijk hoe het zit met extra kosten

Naast de kosten van je glasvezelabonnement betaal je een vastrechtvergoeding. Deze vergoeding is nodig om de aanleg van het glasvezelnetwerk mogelijk te maken. Er zijn twee manieren om de vastrechtvergoeding te betalen:

  • Maandelijks: je betaalt elke maand een vergoeding, gekoppeld aan je glasvezelabonnement. Deze betaal je dus zo lang je abonnement loopt. Zeg je het abonnement op, dan vervalt de vergoeding.
  • Eenmalig: je betaalt eenmalig een vergoeding, gekoppeld aan je woning. Als je deze vergoeding eenmaal hebt betaald, dan hoef jij (of de volgende bewoner) dat in de toekomst voor deze woning nooit meer te doen.

Voor jou geldt een maandelijkse vastrechtvergoeding van: € 12,67 of een eenmalige vastrechtvergoeding van: € 1570,25. Beide bedragen zijn exclusief BTW. 

Op de vastrechtvergoeding zijn de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding van toepassing. 

Eenmalige aansluitkosten
Meld je je aan na de deadline, dan betaal je eenmalige aansluitkosten. Er moeten namelijk extra werkzaamheden verricht worden voor het realiseren van jouw ‘na-aansluiting’. Deze kosten zijn € 995,- inclusief BTW.

3
Meld je aan vóór de deadline
Meld je aan vóór de deadline

Aanmelden doe je door een abonnement af te sluiten bij één van de dienstaanbieders. Dit kan op verschillende manieren.

  • Online: ga naar de website van de dienstaanbieder en sluit daar je abonnement af.
  • Lokale verkoper: laat je helpen door een lokale verkoper in de buurt. Je vindt ze bij Lokale hulp.
  • Post: vul het papieren aanmeldformulier van de dienstaanbieder in en stuur dit op naar de dienstaanbieder.

Heb je een abonnement afgesloten vóór de deadline, dan telt jouw aanmelding mee voor het benodigde percentage.

4
Percentage behaald? Glasvezel!
Percentage behaald? Glasvezel!

Is het benodigde percentage behaald, dan komt er glasvezel!

Je krijgt persoonlijk bericht over het vervolg en de planning. Uiteindelijk komt er een glasvezelaansluiting bij jou thuis waarop de apparatuur voor televisie, internet en/of telefonie wordt geïnstalleerd. Pas wanneer de dienstaanbieder jouw abonnement activeert en je gebruik kunt maken van glasvezel, ga je betalen.

Is het percentage niet behaald, dan komt er geen glasvezel en vervalt je abonnement. Ook hierover krijg je persoonlijk bericht.

Kies een dienstaanbieder

Het glasvezelnetwerk dat wij straks aanleggen, is een open netwerk waarop verschillende partijen hun diensten kunnen aanbieden. De dienstaanbieders waar je nu uit kunt kiezen, vind je verderop deze pagina. Dit zijn allemaal betrouwbare en gerenommeerde aanbieders met jarenlange ervaring op glasvezel. Zij bieden verschillende abonnementen aan die passen bij elke situatie: voor internet, televisie en/of telefonie en voor zowel privé als voor zakelijk gebruik. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Je kunt altijd terecht bij de dienstaanbieder voor advies of raadpleeg de lokale hulp.


Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Allround Computer Service

Allround Computer Service

Allround Computer Service B.V. (ACS) adviseert al meer dan dertig jaar haar klanten bij het optimaal inrichten van de ICT-omgeving. Centraal hierbij staat de levering, de installatie, het beheer en het onderhoud van de volledige ICT-omgeving. Een belangrijk onderdeel van de ICT-omgeving wordt gevormd door de internetverbinding en de security hieromheen. Met name door de ontwikkeling van cloudoplossingen, datawarehousing en Office365 is een goede glasvezelverbinding een kans om de ICT-omgeving ook de komende jaren verder te ontwikkelen. Allround Computer Service B.V. staat u daarin graag bij.

Meld je nu aan!
BICT Groep

BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. De BICT Groep ontzorgt u volledig op het gebied van connectiviteit zodat u zich kan richten op uw core business.

Door u van persoonlijke aandacht te voorzien, dragen wij bij aan het succes van uw organisatie en uw klanten. Dit hebben wij in de afgelopen negen jaar voor veel organisaties in Nederland gerealiseerd. Snel. Voordelig. Betrouwbaar.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltazakelijk.nl

Meld je nu aan!
KBITE

KBITE

Wij zijn die ICT-partner waarbij het voelt alsof wij de interne ICT-afdeling van uw bedrijf zijn. KBITE Automatisering ontzorgt klanten op ICT-gebied met innovatieve en passende ICT-, telefonie-, web- en cloudoplossingen. Wij combineren dit met kwalitatieve en toegankelijke support. Onze deskundige medewerkers werken met u aan een langdurige partnerrelatie. Voor professionele en zorgeloze ICT-oplossingen bent u bij KBITE Automatisering aan het juiste adres. Als onafhankelijke leverancier hebben wij een uitgebreid producten- en dienstenportfolio.

Meld je nu aan!
NG-BLU Networks

NG-BLU Networks

NG-BLU Networks is dé zakelijke serviceprovider voor data en telefonie. NG-BLU Networks levert geen producten maar oplossingen, wij bieden jou de bouwstenen om de perfect passende oplossing te creëren en te beheren. En om je altijd de beste kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, werken wij met een netwerk van gecertificeerde lokale en regionale partners door heel Nederland. Dit betekent dat iedereen diensten kan leveren via ons op het netwerk van Glasvezel buitenaf. Meer over de service en oplossingen van NG-BLU Networks vind je op www.ngblunetworks.nl.

Meld je nu aan!

Lokale verkopers

KD Telematica

KD Telematica is een service- en klantgerichte organisatie die bestaat uit vier gespecialiseerde disciplines op het gebied van telecommunicatie, datacommunicatie, glasvezeltechniek en beveiliging. KD Telematica staat voor een persoonlijke benadering in advies, installatie en implementatie van totaaloplossingen. In de afgelopen jaren heeft KD Telematica zich in de markt bewezen als een gedegen en deskundige partner actief in heel Nederland. Onze medewerkers worden mede door de steeds veranderende technologieën met grote regelmaat getraind en gecertificeerd. KD Telematica is een erkend business partner van de gevoerde systemen en een erkend beveiligingsinstallateur

We care for IT

We care for IT is al meer dan tien jaar specialist in het adviseren, bouwen en beheren van IT-omgevingen op locatie.

We richten op uw locatie de perfecte infrastructuur in en combineren die waar mogelijk en waar nodig met externe datacenters en/of cloudomgevingen. Veilig, met de juiste connecties en volledig op maat op basis van de beste technologieën in de markt.

Koene IT Solutions

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan zeer snel en zijn voor een bedrijf bijna niet bij te houden. Dat hoeft ook niet: Koene IT is gespecialiseerd in ICT en kan uw netwerk up to date houden volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Koene IT heeft een verfrissende kijk op een solide oplossing voor uw bedrijf. Wij kunnen u helpen met inventariseren wat uw behoeftes zijn op het gebied van IT en telefonie. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Prefix PC

Prefix PC is een computerwinkel met een eigen technische dienst. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij een brede kennis en een goed imago opgebouwd in de regio.

Onze winkel is te vinden aan de Herenstraat 86 in Wateringen. Hier kunt u altijd binnenlopen voor een vraag of computerprobleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

JR-IT

JR-IT biedt ICT-totaaloplossingen op maat voor uw onderneming. Van telefonie en internet tot hosting of andere cloudoplossingen. Wij geven u advies op maat. Wij ondersteunen u bij de aanschaf van uw kantoorautomatisering en integreren deze voor u tot een betrouwbaar functionerend geheel. Daarnaast beheren en onderhouden wij uw netwerk voor u. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk probleemloos werkt en blijft werken.

Powerchip

Wij zijn Powerchip, uw betrouwbare partner. We hebben een eigen storings- en reparatiedienst. Zodra er iets hapert, grijpen we in. Uiteraard zijn we dat moment liever voor. We doen er alles aan om het niet zover te laten komen.

Bij alle technologische mogelijkheden van deze tijd is het goed om heel kritisch te kijken naar hetgeen u werkelijk nodig hebt. Ons advies is erop gericht om u te bieden wat toegevoegde waarde voor u heeft. Wij zijn er waar u dat nodig vindt.

Grift-IT

Grift-IT is een business-to-business IT-dienstverlener die zich richt op service en een totaalpakket in ICT-diensten levert. Core business is hierbij het bieden van ondersteuning, monitoring, beheer & onderhoud en het implementeren van IT-oplossingen. IT-oplossingen kunnen variëren van het repareren van hardware en systemen tot het leveren en up-to-date houden van uw volledige bedrijfsnetwerk. Onze doelgroep betreft mkb-bedrijven met 10 tot 250 werkplekken, die volledig ontzorgt willen zijn van alle ICT-gerelateerde activiteiten binnen hun organisatie.

Pijl solutions

Pijl solutions bv biedt complete ICT-oplossingen voor bedrijven. Grote bedrijven maar ook kleine bedrijven kunnen rekenen op onze service.

Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk maar door de flexibiliteit van de medewerkers zijn wij in diverse regio's van Nederland te bevinden.

Bijna dertig jaar geleden begonnen als van der Pijl Automatisering, met onder andere de verkoop van hardware, is Pijl solutions gegroeid naar een kenniscentrum op het gebied van ICT.

PC Maasland

PC Maasland ondersteunt u zowel thuis als op uw werk. Van het verkopen van diverse onderdelen tot server-onderhoud, Netwerkbeheer, Office 365, Webhosting, VOIP of gewoon een reparatie aan de pc: wij staan voor u klaar. Daarnaast zijn wij de Caiway, Delta & CBIZZ-retailer bij u in de buurt. Voor meer informatie of met vragen kunt u altijd langskomen op ons servicepunt.  

Reset

Wij zijn de specialist voor uw ICT-omgeving. Wij leveren kant-en-klare oplossingen die ervoor zorgen dat u niet meer hoeft na te denken over achterliggende technieken. Ontwikkelen, bouwen, inrichten en beheren. Reset ontzorgt uw ICT.

PC Westland Service


Ambassadeurs

We werken graag samen met ambassadeurs in het gebied om te zorgen dat 50% van de ondernemers een glasvezelabonnement afsluit. 

Wilt u graag ambassadeur worden? Neem dan contact op met Juul Smaling, relatiemanager bedrijventerreinen. Dit kan via telefoonnummer 06-38 16 80 75 of per e-mail j.smaling@glasvezelbuitenaf.nl.