Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Bedrijventerreinen

Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen

Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen legt glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen door heel Nederland. Benieuwd of ons glasvezelnetwerk beschikbaar is op jouw bedrijventerrein? Doe hieronder de postcodecheck en ontdek de status van glasvezel op jouw adres.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Voor hetzelfde geld het snelste internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud

De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en heb je nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

Glasvezel voor bedrijventerreinen

We zijn actief op bedrijventerreinen in de volgende gemeenten en regio's. Klik op de link voor meer informatie.


Testimonials

Sebastiaan Touwslager en Sjaak Melissant, Eigenaren AxxiAuto

“Of het nu een online diagnose betreft of het aankooptraject van een nieuwe auto. Een snelle en stabiele internetverbinding is
voor ons onmisbaar”