Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Bedrijventerreinen

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk!

Glasvezel buitenaf, de netwerkpartij die in een groot deel van Nederland glasvezelnetwerken aanlegt en beheert, gaat verder onder de naam DELTA Fiber Netwerk. Deze naamsverandering heeft geen invloed op de dienstverlening aan bestaande klanten van Glasvezel buitenaf en Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen.

DELTA Fiber Netwerk heeft in Nederland in totaal 650.000 aansluitingen. Zo’n 250.000 daarvan zijn aangelegd onder de vlag van Glasvezel buitenaf. Het netwerkbedrijf voorziet elke maand 7.000 huishoudens en bedrijven van een glasvezelaansluiting. De ambitie is om eind 2021 een miljoen huishoudens en bedrijven van snel internet te voorzien. Daarmee is het bedrijf op dit moment het snelst groeiende telecombedrijf van Nederland.

Voor meer informatie verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.

Glasvezel voor bedrijventerreinen

We zijn actief op bedrijventerreinen in de volgende gemeenten en regio's. Klik op de link voor meer informatie.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Voor hetzelfde geld het snelste internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud

De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en heb je nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!


Testimonials

Sebastiaan Touwslager en Sjaak Melissant, Eigenaren AxxiAuto

“Of het nu een online diagnose betreft of het aankooptraject van een nieuwe auto. Een snelle en stabiele internetverbinding is
voor ons onmisbaar”