U kunt zich nog steeds aanmelden!

Glasvezel dichtbij voor buitengebied Achterhoek Zuid

Vorige week is de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ gestart in deelgebied Achterhoek Zuid. Bewoners kunnen tot 19 februari 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Al bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden vier informatieavonden georganiseerd.

Aanbieders 
De inwoners kunnen kiezen uit diensten van 4 verschillende aanbieders; Caiway, CBizz, Solcon en WeServe. Naast een abonnement bij een dienstaanbieder betalen de bewoners een vastrechtvergoeding. Zij kunnen kiezen tussen een maandelijks bedrag van € 12,50 of een eenmalige afkoop van € 1.600,-.

Informatieavonden
Afgelopen week ontvingen alle inwoners een persoonlijke uitnodiging voor de informatieavonden. CIF kiest ervoor om inwoners persoonlijk te informeren. Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf: “Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat glasvezel is en wat de mogelijkheden zijn. Maar ook waarom een deelname van 50% noodzakelijk is om glasvezel aan te leggen. Tijdens de informatieavonden zijn ook de dienstenaanbieders aanwezig. Mensen die zich al willen oriënteren op het gebied van diensten, kunnen bij hen terecht.”

Datum

Plaats

Locatie

11 december

Doetinchem

Het Onland

12 december

Heelweg

De Radstake

13 december

Netterden

Partycentrum Terhorst

14 december

Kilder

Café Zaal Teunissen


Glasvezel voor iedereen
Alle bewoners die bij het gebied horen, kunnen gebruik maken van hetzelfde aanbod. De adressen waar voor 19 februari een abonnement is afgesloten zullen bij een succesvolle glasvezelcampagne worden aangesloten op glasvezel. Inwoners die besluiten later gebruik te maken van het aanbod betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,- extra.