Kies uw gebied

Extra informatieavonden Glasvezel buitenaf in Achterhoek Zuid

De belangstelling voor glasvezel in het buitengebied van de Achterhoek Zuid is groot. Dit bleek gisteravond bij de informatieavond in Café Zaal Teunissen in Kilder. De opkomst was dusdanig hoog, dat CIF heeft besloten om een kleine 100 mensen niet meer binnen te laten. Deze mensen hebben het informatiepakket ontvangen en werden verwezen naar de informatiebijeenkomst maandag a.s. in Het Onland in Doetinchem. CIF vindt het vervelend de inwoners van het buitengebied in Kilder en omstreken te moeten teleurstellen en organiseert daarom op 8 januari 2018 een extra informatieavond.

Afgelopen maandag werd de informatieavond bij Onland in Doetinchem in verband met het slechte weer (code rood KNMI) verplaatst naar maandag 18 december. CIF geeft aan dat veel mensen niet wilden wachten tot 18 december en om die reden naar Kilder zijn gekomen.

Piet Grootenboer: “Wij zijn heel blij dat het enthousiasme in de Achterhoek voor glasvezel in het buitengebied groot is. Maar we willen iedereen graag persoonlijk informeren. Als dit niet gelukt is omdat het te druk was, organiseren wij een extra informatieavond. Het is voor ons belangrijk dat mensen een goede afweging kunnen maken op basis van juiste en volledige informatie.” 

Er zijn dus nog twee mogelijkheden om een informatieavond te bezoeken:

18 december 2017, Het Onland in Doetinchem, van 19.45 uur tot 21.30 uur

8 januari 2018, Café Zaal Teunissen in Kilder, van 19.45 uur tot 21.30 uur