Kies uw gebied

Gemeente Drimmelen en Glasvezel buitenaf tekenen convenant

Goed nieuws voor de inwoners in het buitengebied van de gemeente Drimmelen! Voor een leefbare en economisch gezonde gemeente is snel internet onmisbaar. Inwoners en bedrijven in het buitengebied hebben dit helaas niet altijd tot beschikking. De gemeente Drimmelen ziet daarom het belang in van het aanleggen van glasvezel in het buitengebied en gaat de samenwerking aan met Glasvezel buitenaf. 

Eerder deze maand is het convenant tussen de gemeente Drimmelen en Glavezel buitenaf ondertekend. In dit convenant worden afspraken gemaakt over het (gezamenlijk) toezicht tijdens de aanleg, de ligging van de glasvezel en de leges & degeneratiekosten en de garantie. Piet Grootenboer, directeur Glasvezel Buitenaf: “We zijn blij dat we nu ook echt in de de gemeente Drimmelen van start kunnen gaan met een glasvezelcampagne. Voor de inwoners van dit gebied is dit natuurlijk fantastisch nieuws."

Start vraagbundeling
Glasvezel buitenaf is druk bezig met de verdere voorbereidingen voor de inschrijfperiode/vraagbundeling. Alleen als 50% van de inwoners een abonnement afsluit komt er glasvezel. De exacte startdatum van de vraagbundeling is op dit moment nog niet bekend. Meer informatie vind je op
de website van de gemeente Drimmelen