Kies uw gebied

Veel belangstelling voor glasvezel in Veluwe Oost

De campagne Glasvezel buitenaf in Veluwe Oost is volop aan de gang. De eerste drie informatieavonden vonden plaats in Ugchelen, Hall en Twello. Er was een mooie opkomst en we hebben veel bewoners mogen informeren over glasvezel! Bij de vraag wie er voor glasvezel gaat, gingen elke avond veel handen in de lucht. De behoefte aan een snelle en betrouwbare internetverbinding is groot. 

Er zijn nog twee mogelijkheden om een informatieavond te bezoeken:
17 mei: Dorpshuis Ons Huus, Beemterweg 25A in Beemte Broekland
22 mei: Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek

Aanmelden
Bewoners hebben tot 13 juli om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Veluwe Oost. Voor bewoners die hulp nodig hebben, zijn er verschillende mogelijkheden. Op onze website staat een keuzehulp, er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement.

Ambassadeurs
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen ook terecht bij de ambassadeurs. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en organiseren binnenkort lokale aanmeldavonden. Data en locaties worden op korte termijn bekend gemaakt. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.