Kies uw gebied

CIF start aanleg glasvezel in buitengebied Berkelland, Salland en Winterswijk

De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Berkelland, Salland en Winterswijk starten op 4 april. De inwoners ontvangen van de aannemer informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis. Om de aanleg goed uit te kunnen voeren gaan de aannemers eerst schouwen bij de woningen, vervolgens starten de graafwerkzaamheden.

Gedetailleerde planning aanleg

Vanaf 4 april wordt er een gedetailleerde planning op onze website gecommuniceerd. Hier staat ook meer informatie over het aanlegproces. De aannemer komt bij iedereen langs om te kijken waar de aansluiting precies gemaakt gaat worden.

Aanmelden kan nog steeds!

Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 9,97 en een abonnement bij één van de dienstaanbieders. Omdat u zich aanmeldt na de vraagbundelingsperiode betaalt u wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstenaanbieders.