U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

Meer dan 70% van de inwoners uit het buitengebied heeft een glasvezelabonnement afgesloten. Hieronder vindt u een update over de planning voor de aanleg. Deze is op 12 september bijgewerkt. 

Op 3 april ging in Bergen op Zoom de eerste schop in de grond. De totale aanleg van glasvezel in het buitengebied zal ongeveer een jaar zal duren. In een paar gebieden is Van Gelder nog bezig met de woningschouw. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies gerealiseerd wordt. Als u niet thuis bent, laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op  te nemen. U kunt dan zelf een afspraak maken.

In de deelgebieden Bergen op Zoom, Steenbergen, Dinteloord, Lepelstraat en Kruisland is Van Gelder bezig met graaf- en boorwerkzaamheden. De verdeelpunten voor deze deelgebieden zijn geplaatst. Het belangrijkste verdeelpunt staat in Bergen op Zoom. Vanuit hieruit worden straks alle overige verdeelpunten gevoed. Van Gelder is in het deelgebied Bergen op Zoom ook bezig met het aanleggen van de huisaansluitingen.

Planning per deelgebied

Hieronder ziet u de aangepaste planning van de aanleg in Brabantse Wal en Halderberge en een actuele versie van de kaart met alle deelgebieden. Een paar gebiedscoderingen zijn onlangs aangepast.
Houd er rekening mee dat een planning altijd onder voorbehoud is. Onvoorziene omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning wordt aangepast.


Zoals u ook op het kaartje kunt zien werken we bij de aanleg van glasvezel met verschillende deelgebieden die een eigen planning hebben:

Deelgebied

Omgeving

Civiele werkzaamheden

Huisaansluitingen

BOZ-01

Bergen op Zoom

kwartaal 2 & 3

kwartaal 3

SB-01

Steenbergen

kwartaal 3

kwartaal 4

DTL-01

Dinteloord

kwartaal 3

kwartaal 4

KRU-01

Kruisland

kwartaal 2 & 3

kwartaal 4

LEP-01

Lepelstraat

kwartaal 2 & 3

kwartaal 4

OSD-01

Ossendrecht

kwartaal 4

kwartaal 1 2020

WDT-01

Woensdrecht

kwartaal 4

kwartaal 1 2020

BOS-01

Hoeven

kwartaal 3 & 4

kwartaal 4

BOS-02

Oud Gastel

kwartaal 4

kwartaal 1 2020

Aannemer Van Gelder B.V.

Van Gelder Telecom B.V. informeert u voor en tijdens de aanleg over de geplande werkzaamheden en maakt een afspraak met u om de aansluiting in uw huis te realiseren.

Heeft u gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting, heeft u klachten of zijn er storingen? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder Telecom. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur via 
038 – 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com