U kunt zich nog steeds aanmelden!

Vroegboekkorting verlengd tot 1 november!

Goed nieuws! De vroegboekkorting is verlengd tot 1 november. Woont u in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid en gaat u voor glasvezel? Sluit dan voor 1 november een glasvezelabonnement af bij één van de vijf dienstaanbieders. U betaalt bij eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding dan slechts €1.600,- in plaats van €1.900,-.? Een korting van €300,-!

Keuze uit vijf dienstaanbieders
U krijgt de keuze uit vijf dienstaanbieders voor een passend glasvezelabonnement. In dit gebied zijn dat: Caiway, Delta, Fiber, CBizz en Helden van NU. Naast dit glasvezelabonnement betaalt u een vastrechtvergoeding voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Als u deze vergoeding in één keer afkoopt, dan betaalt u tot 1 november eenmalig slechts €1.600,-. Na 1 november betaalt u €1.900,-. Liever niet in één keer betalen? Kies dan voor een maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding en betaal €15,- per maand.

Goed opweg!
Na 5 weken campagne zijn we goed opweg richting de 50%. De kop is eraf en de teller staat op 9%! Heeft u zich nog niet aangemeld? U heeft nog tot 19 november om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid. Meld u direct aan.