U kunt zich nog steeds aanmelden!

Vandaag de laatste dag voor de vroegboekkorting

Vandaag is de laatste dag dat u gebruik kunt maken van de vroegboekkorting. Woont u in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid en gaat u voor glasvezel? Sluit dan voor 1 november een glasvezelabonnement af bij één van de vijf dienstaanbieders. U betaalt bij eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding dan slechts €1.600,- in plaats van €1.900,-.? Een korting van €300,-!

Keuze uit vijf dienstaanbieders
U krijgt de keuze uit vijf dienstaanbieders voor een passend glasvezelabonnement. In dit gebied zijn dat: Caiway, Delta, Fiber, CBizz en Helden van NU. Naast dit glasvezelabonnement betaalt u een vastrechtvergoeding voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Als u deze vergoeding in één keer afkoopt, dan betaalt u tot morgen eenmalig slechts €1.600,-. Vanaf 1 november betaalt u €1.900,-. Liever niet in één keer betalen? Kies dan voor een maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding en betaal €15,- per maand.

Tussenstand
Met nog ongeveer 3 weken te gaan, zijn we goed opweg richting de 50%. De teller staat op 25%! Heeft u zich nog niet aangemeld? U heeft nog tot 19 november om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid. Meld u direct aan.