U kunt zich nog steeds aanmelden!

Maandelijks of eenmalig. Hoe doet u het?

Kiest u voor glasvezel? Dan weet u misschien wel dat u naast de kosten van een abonnement bij een van de vijf dienstaanbieders ook een vastrechtvergoeding betaalt, voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Deze vergoeding vragen we omdat de aanleg van glasvezel in het buitengebied kostbaar is. Weet u al hoe u de vastrechtvergoeding wilt gaan betalen? Maandelijks of eenmalig?

Maandelijkse bijdrage: €15,00

U betaalt de aansluiting via een maandelijkse bijdrage van €15,00 per maand. Deze betaalt u zo lang uw abonnement bij een dienstaanbieder loopt. Een groot voordeel van de maandelijkse bijdrage is de flexibiliteit. Als u uw abonnement bij de dienstaanbieder opzegt, stopt ook de betaling van de maandelijkse vastrechtvergoeding. Na één jaar kan een abonnement maandelijks worden opgezegd. U heeft dan wel glasvezel in huis.

Eenmalige afkoop: €1.900,-

U betaalt de aansluiting via een eenmalige bijdrage van €1.900,-. U heeft de vergoeding voor uw huisadres daarmee afgekocht en hoeft in de toekomst nooit meer een maandelijkse vastrechtvergoeding te betalen. De afkoop is dus adresgebonden en geldt ook voor nieuwe bewoners. Na ongeveer 11 jaar bent u met deze optie voordeliger uit.

Hulp bij uw keuze

Kunt u nog wel wat hulp gebruiken voor het maken van een keuze? Roep dan advies in van onze Ambassadeurs en lokale verkopers.

Aanmelden vóór 19 november
U heeft nog tot 19 november om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid. Meld u dus snel aan!