U kunt zich nog steeds aanmelden!

Zevenaar en Duiven krijgen glasvezel van Glasvezel buitenaf

We gaan glasvezel aanleggen in Zevenaar en Duiven! We rondde eerder al een succesvolle glasvezelcampagne af in Gelderland Midden, het gebied waarbij ook de gemeenten Zevenaar en Duiven behoren. Dat de belangstelling voor een snelle internetverbinding in het gebied groot is, blijkt uit het deelnamepercentage van 54%. Van dit percentage koos het merendeel voor de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Nog voor de zomer gaat in Gelderland Midden de schop de grond in. Aannemer BAM is verantwoordelijk voor de aanleg van glasvezel. De start is in Overbetuwe en daarna zal de aannemer doorgaan naar Zevenaar en Duiven. Nog voor de vakantie start de aannemer met schouwen bij de klanten thuis. Dat wil zeggen dat de aannemer komt kijken waar in de woning de glasvezelaansluiting gerealiseerd gaat worden. Onze klanten in Overbetuwe zijn hierover al geïnformeerd. In Zevenaar en Duiven krijgen aangemelde bewoners binnenkort een brief met meer informatie. 

Glasvezel buitenaf legt glasvezel aan volgens de standaardvoorwaarden die van toepassing zijn in de gemeenten Zevenaar en Duiven.

Een gedetailleerde planning van de aanleg volgt binnenkort op onze website, onder ‘Aanleg’.