U kunt zich nog steeds aanmelden!

Ons aanbod

Het aanbod is simpel. U hoeft alleen een abonnement af te sluiten bij een dienstaanbieder voor internet, telefonie en/of televisie.

Een voorwaarde is dat 45% van de inwoners zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders. Alleen als de 45% wordt gehaald vóór de deadline van 22 juli. Na de deadline kunt u zich nog steeds bij één van de dienstaanbieders aanmelden. Dan betaalt u eenmalig de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,-. Glasvezel buitenaf zal dan een offerte op maat voor u verzorgen, op basis van de werkelijke graaf- en na-aansluitkosten.

Glasvezel helpt het buitengebied de toekomst in
Liesbeth Koers, penningmeester Gemeenschappelijk Belang

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?
Aanmelden voor een glasvezelabonnement doet u bij een van de dienstaanbieders. Hieronder leest u op welke manier u zich kunt oriënteren of laten adviseren:

Keuzehulp
Op deze website vindt u een keuzehulp. Deze helpt u met het kiezen van het juiste abonnement. Heeft u een abonnement en een dienstaanbieder gekozen?

HelloWorld Glasvezel
U kunt ook een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via HelloWorld Glasvezel.

Advies bij lokale verkoper
Laat u zich liever persoonlijk informeren en adviseren? Loop dan eens binnen bij een van de lokale verkopers bij u in de buurt. Zij kennen vaak uw (t)huissituatie en kunnen u persoonlijk adviseren over het abonnement en de dienstaanbieder. Ook helpen zij u graag bij het afsluiten van het abonnement. Een overzicht van deze verkopers vindt u op onze website.

Bent u eruit? Dan kunt u zich aanmelden bij één van de dienstaanbieders voor een abonnement. Ondanks dat u geen vastrechtvergoeding hoeft te betalen, moet u bij het afsluiten van het abonnement, akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied. Deze Algemene Voorwaarden gaan namelijk over meer dan alleen de vastrechtvergoeding, bijvoorbeeld over de installatie. U moet ook akkoord geven op de automatische incasso van de vastrechtvergoeding. Omdat u geen vastrechtvergoeding hoeft te betalen, staat deze op €0.

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

De aanleg van het glasvezelnetwerk is afhankelijk van het aantal aanmeldingen tijdens de inschrijfperiode. Als de vereiste deelname wordt bereikt (45%), ontvangt u persoonlijk bericht over het vervolg. Als de vereiste deelname niet wordt bereikt, vervalt het abonnement bij uw dienstaanbieder. Ook hierover ontvangt u persoonlijk bericht.

Aanmelden na de deadline?

Als u zich tijdens de inschrijfperiode aanmeldt, betaalt u geen eenmalige aansluitkosten. Als u zich echter na de inschrijfperiode aanmeldt, dan brengen wij eenmalige aansluitkosten in rekening voor de aanleg van uw glasvezelaansluiting. Hiervoor worden de werkelijke kosten in rekening gebracht, met een minimum van € 995,- inclusief BTW. 

Algemene voorwaarden

Op het gebruik van het glasvezelnetwerk van Glasvezel buitenaf zijn de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied van toepassing. Bekijk de Algemene Voorwaarden.