U kunt zich nog steeds aanmelden!

Veel belangstelling voor glasvezel in Ouddorp en Den Bommel

De glasvezelcampagne op Goeree-Overflakkee is volop aan de gang. Afgelopen dinsdag en woensdag vonden de eerste informatieavonden plaats in Ouddorp en Den Bommel. Er was een mooie opkomst en bij de vraag wie er voor glasvezel gaat, gingen veel handen in de lucht. De behoefte aan een snelle en betrouwbare internetverbinding is groot. 

Piet Grootenboer, directeur van Glasvezel buitenaf en Tea Both-Verhoeven, wethouder van de gemeente Goeree-Overflakkee verzorgden beide avonden de aftrap van de bijeenkomst. Tea Both-Verhoeven: “Als gemeente vinden we het belangrijk voor de samenleving dat er glasvezel komt. Ik hoop echt dat u zich aanmeldt voor het aanbod van Glasvezel buitenaf. Daarnaast wil ik hierbij een oproep doen om ook de mensen in uw omgeving enthousiast te maken voor glasvezel. Deze kans moeten we niet laten schieten, de gemeente ondersteunt dit initiatief van harte!”

Wilt u ook een informatieavond bijwonen? Er zijn deze week nog 2 mogelijkheden om een bijeenkomst te bezoeken:

Datum

Locatie van de informatieavonden

Donderdag 13 juni

Zalencentrum en Sporthal Grutterswei

in Oude-Tonge

Vrijdag 14 juni

Dorpshuis De Schakel in Dirksland

Tijdstip
Om 19.30 uur is er ontvangst met koffie en om 19.45 uur starten we met de presentatie. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Vanaf 21.15 uur is er een informatiemarkt waar de dienstaanbieders aanwezig zijn om u meer te vertellen over abonnementen voor televisie, internet en/of telefonie.

Aanmelden kan tot 22 juli
Bewoners hebben tot 22 juli om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 45% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Goeree-Overflakkee en in Achthuizen, Den Bommel en Stad aan 't Haringvliet. 

Volg alle ontwikkelingen op Facebook
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook