U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

Goed nieuws!  Er zijn een aantal mooie stappen gezet met tot gevolg dat we kunnen starten met de aanleg van glasvezel in Groene Hart!

De afgelopen maanden heeft aannemer BAM het buitengebied van Groene Hart (Noord en Midden) in kaart gebracht en geografisch opgesplitst in elf deelgebieden. In mei is BAM gestart met de aanleg in het eerste deelgebied; De Ronde Venen. Hier worden ruim 500 woningen aangesloten op het netwerk. Inmiddels is het technisch ontwerp voor het tweede deelgebied ook bijna definitief. Dit betekent dat BAM in juni gaat starten in het tweede deelgebied.  

Deelgebied 1:

 

Deelgebied 2:

Deelgebied

Schouwen

Graafwerkzaamheden

Blazen en huisaansluitingen

Deelgebied 1

week 15 t/m 29

week 19 t/m 44

week 36 t/m 04 (2020)

Deelgebied 2

week 22 t/m 44

week 36 t/m 52

week 44 t/m 14 (2020)

Aanleg gefaseerd

Aannemer BAM gaat het gebied gefaseerd aanleggen. BAM is gestart in deelgebied 1 en gaat in juni starten in het tweede deelgebied.  Naar aanleiding van de opgedane kennis en ervaringen, hoopt BAM meer te kunnen zeggen over de volgorde van de deelgebieden en de doorlooptijd en planning van het derde deelgebied. Zodra hier meer over bekend is, informeren we inwoners uit het derde deelgebied door middel van een brief over de planning en de werkzaamheden. De meest actuele planning en updates over de stand van zaken vindt u altijd op deze pagina. 

Aannemer BAM
BAM is als aannemer verantwoordelijk voor de aanleg in Groene Hart. Een schouwer van BAM komt bij u thuis langs om te kijken waar de huisaansluiting komt. Als u niet thuis bent wanneer de schouwer langskomt, zal hij een kaartje achterlaten, zodat u een afspraak kunt maken.

Heeft u gedurende het aanlegproces klachten of zijn er storingen? Dan kunt u hierover contact opnemen met de aannemer BAM. Ze zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.00 uur bereikbaar via 085-0479062 of servicedeskcif@bam.com.


Voor vragen met betrekking tot de diensten kunt u terecht bij de dienstaanbieders of de lokale verkopers, deze staan vermeld op onze website.