U kunt zich nog steeds aanmelden!

Ons aanbod

Het aanbod is eenvoudig en bestaat uit twee delen:

  1. Abonnement bij een dienstaanbieder voor televisie, internet en telefonie. 
  2. Vastrechtvergoeding. Klik hier voor meer informatie. 

Inmiddels is er glasvezel aangelegd in Hof van Twente. Toch kunt u zich nog steeds aanmelden voor glasvezel bij één van de dienstaanbieders. U betaalt dan wel eenmalig € 247,19 voor het activeren van de aansluiting.

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?

Een overstap van uw huidige dienstaanbieder naar een glasvezelaanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen. 

Op deze website vindt u een keuzehulp. Deze helpt u met het kiezen van het juiste abonnement. Heeft u een abonnement en een dienstaanbieder gekozen? Dan kunt u zich online aanmelden via de website van de dienstaanbieder.

U kunt ook een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via www.helloworldglasvezel.nl.

Laat u zich liever persoonlijk informeren en adviseren? Loop dan eens binnen bij een van de lokale verkopers bij u in de buurt. Zij kennen vaak uw (t)huissituatie en kunnen u persoonlijk adviseren over het abonnement en de dienstaanbieder. Ook helpen zij u graag bij het afsluiten van het abonnement. Een overzicht van deze verkopers vindt u op onze website.