U kunt zich nog steeds aanmelden!

"Niet gedacht dat ik zo snel glasvezel nodig zou hebben"

Martin Kattier woont sinds 2 jaar weer in het buitengebied van Oldenzaal. Hij heeft namelijk het huis van zijn ouders zodanig verbouwd dat hij er samen met zijn vrouw Muriel en dochters Renske (4) en Sanne (1) woont. Omdat zij voorheen in de kern van Oldenzaal woonden, was een goede verbinding eigenlijk heel vanzelfsprekend.

“Wij zijn hier 2 jaar geleden komen wonen, het is mijn ouderlijk huis. Toen ik destijds hoorde dat Cogas glasvezel wilde aanleggen in het buitengebied, heb ik er tijdens de verbouwing wel rekening mee gehouden. Ik had niet gedacht dat ik het zo snel nodig zou hebben.”

Inmiddels maakt de familie Kattier ruim een half jaar gebruik van glasvezel met de diensten van Solcon. “Wij zijn heel tevreden. Voor mijn werk heb ik regelmatig conference calls met bedrijven in het buitenland. Dit gaat tegenwoordig steeds vaker via beeldbellen en hiervoor is een betrouwbare en stabiele verbinding echt noodzakelijk. Dat kon voorheen via de koperen kabel niet. Bovendien viel het beeld tijdens het televisiekijken nog wel eens weg. Er staan namelijk een aantal grote eikenbomen op het erf. Dat is prachtig, maar als er bladeren aan de bomen zitten, dan hebben we daar met het televisiekijken last van. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Ook mijn ouders maken gebruik van glasvezel. Zij zijn vooral blij dat ze nu ongestoord tv kunnen kijken.”