Glasvezel voor Noardwest Fryslân!

Woont u in de kern van St.-Jacobiparochie, Sexbierum, Minnertsga, Tzummarum, Ferwert, Hallum, Berltsum, Menaam, Dronryp of St.-Annaparochie? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Na de vakantie starten we ook in uw woonplaats met onze glasvezelcampagne! De glasvezelcampagne krijgt een eigen deelnamepercentage en start eind augustus.

Informatieavonden
Eind augustus ontvangt u meer informatie over de glasvezelcampagne en een uitnodiging voor de informatieavonden in september. Tijdens de informatieavonden vertellen wij u graag meer over het aanbod, de dienstaanbieders en de planning.

Aanmelden is al mogelijk
Bent u overtuigd van de voordelen van glasvezel en wilt u zich alvast aanmelden? Dat kan! Het is namelijk al mogelijk om u aan te melden. Neem voor meer informatie over DFMopGlas of de huidige campagne alvast een kijkje op onze website of Facebookpagina.

Wij wensen u voor nu een fijne vakantie en zien u graag na de vakantie op één van onze informatieavonden.Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws & agenda

Er zijn nog geen nieuwsberichten.

Ontdek de voordelen

Voor particulieren en bedrijven

Aanbieders van glasvezel