U kunt zich nog steeds aanmelden!

Verzending post informatieavonden vertraagd

Van maandag 8 oktober t/ 23 oktober vinden er tien informatieavonden plaats in Noordoost Drenthe. Alle inwoners die in aanmerking komen voor het aanbod ontvangen een persoonlijke uitnodiging van Drents Glasvezel Collectief in hun brievenbus. Het gaat om inwoners van (delen van) de gemeente Tynaarlo, Assen en Aa en Hunze. De dorpen Rolde en Gieten zijn niet aangesloten bij DGC en gaan daarom niet mee in deze glasvezelcampagne. 

Verzending vertraagd 
De uitnodigingen zijn bij de meeste inwoners in de week van 1 oktober op de deurmat gevallen. Door vertraging in het verzendproces heeft helaas nog niet iedereen de brief ontvangen. Is dit bij u het geval, maar denkt u wel in aanmerking te komen? Doe dan hier de postcodecheck. Krijgt u de melding "Goed nieuws" dan komt uw adres in aanmerking voor een glasvezelaansluiting en bent u van harte welkom op één van tien informatieavonden komende weken. 

Informatieavonden
We vertellen u tijdens de avonden graag meer over het aanbod, de voordelen van glasvezel en de diensten. Daarnaast zijn de dienstaanbieders aanwezig om uw vragen te beantwoorden over abonnementen voor televisie, internet en telefonie.  Om 19.30 uur is er ontvangst met koffie en om 19.45 uur starten we met de presentatie. U kunt zelf kiezen welke datum of locatie u het beste past. Er is er vast een bij u in de buurt:

8-okt

Café Hofsteenge 

Hoofdstraat 11

Grolloo

9-okt

Café Popken 

Hemmenweg 2

Ekehaar

10-okt

’t Keerpunt 

Oostermoer 1

Spijkerboor

11-okt

Dorpshuis Ous hoes

Bonnerveen 7

Gieterveen

15-okt

 De Zeegser Duinen  

Schipborgerweg  8

Zeegse

16-okt

Magnus Kerk 

Kerkbrink 1

Anloo

17-okt

Dorpshuis Ous hoes

Bonnerveen 7

Gieterveen

18-okt

Theater de Kimme

E 70

Zuidlaren

22-okt

de aanleg

Asserstraat 63

Deurze

23-okt

MFC de Spil

Ceresstraat 4

Gasselternijveen