U kunt zich nog steeds aanmelden!

Een huurwoning en glasvezel … hoe zit dat?

Ik huur een woning, kan ik dan ook glasvezel krijgen?
Jazeker! Ook inwoners die een woning huren kunnen een glasvezelaansluiting krijgen. Doe wel eerst de postcodecheck om te checken of uw huuradres in aanmerking komt. Geeft de postcodecheck “goed nieuws”, dan kunt u een glasvezelabonnement afsluiten. Als vóór 17 december 45% van de inwoners van het gebied dit ook heeft gedaan, legt Glasvezel buitenaf het netwerk aan.

Wat kost mij dat?
Doorgaans is de gezamenlijke prijs voor een abonnement plus de prijs voor de glasvezelaansluiting (€7,50 per maand) niet meer dan wat u nu voor uw huidige aanbieder betaalt. Over het algemeen kunt u dus zonder meerkosten profiteren van de voordelen van glasvezel.

Heb ik toestemming nodig van de woningcorporatie?
Nee. Dat is niet nodig.  U bent vrij om zelf te kiezen of u een aansluiting wilt ja of nee.
Lees op de websites van de wooncorporaties Woonborg en De Volmacht wat zij hier zelf over schrijven.

Kan ik mijn abonnement opzeggen als ik ga verhuizen?
Ja! Dit is reden tot opzegging. Gaat u dus verhuizen, dan kunt u het glasvezelabonnement bij de provider opzeggen, zonder verdere verplichtingen. Dat houdt in dat u na opzegging geen kosten meer betaalt voor het abonnement en voor de bijbehorende vastrechtvergoeding. Deze vastrechtvergoeding stopt automatisch als u uw abonnement opzegt.

Waar kan ik meer informatie vinden of hulp krijgen?
Onder het deelgebied Noordoost Drenthe is meer informatie over het aanbod te vinden. Ook kunt u natuurlijk contact met onze klantenservice opnemen. Inwoners die graag hulp willen bij het afsluiten van een abonnement kunnen terecht op lokale aanmeldavonden. Hier staan lokale ambassadeurs en verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom op één van deze inloopmomenten.

Waar kan ik een abonnement afsluiten?
Dit kan tijdens een lokale aanmeldavond. Ook kunt u even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement.

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks een abonnement afsluiten bij één van de dienstaanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Fiber en Helden van Nu.

Oriënteert u zich liever online? Kijk dan op www.helloworldglasvezel.nl