U kunt zich nog steeds aanmelden!

Eerste tussenstand aanmeldingen Noordoost Veluwe

Nog liever vandaag dan morgen glasvezel in het buitengebied van Noordoost Veluwe. De eerste weken van de campagne zijn voorbij en eerste aanmeldingen stromen binnen. Op dit moment heeft al 8% van de bewoners een abonnement afgesloten. Een mooi begin, maar we zijn er natuurlijk nog niet! De verwachting is dat het aantal aanmeldingen blijft stijgen. De inwoners willen zich eerst oriënteren met betrekking tot het aanbod van de dienstaanbieders.

We horen veel positieve geluiden en merken het enthousiasme. Inwoners zijn ermee bezig en oriënteren zich. Daarom zijn veel ambassadeurs actief om buurtbewoners te informeren en beantwoorden zij vragen die telefonisch of per mail worden gesteld. Dit zijn voornamelijk vragen over de dienstaanbieders en pakketten maar ook over de vastrechtvergoeding en hoe dit precies werkt. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een dienstaanbieder of een van de lokale verkopers. Zij komen graag persoonlijk bij u langs.

Een mooi aantal inwoners heeft al een abonnement afgesloten en dit geeft vertrouwen, toch zijn we er nog niet. Op 10 september 2018 moet de teller op 50% staan om met de aanleg van glasvezel in het buitengebied te kunnen starten.

 Hulp nodig? 
Woont u in het buitengebied van Noordoost Veluwe en wilt u graag hulp bij het kiezen van het juiste abonnement? Raadpleeg dan onze keuzehulp of neem contact op met de dienstaanbieders en lokale verkopers. Zij adviseren u graag persoonlijk en kunnen helpen bij het maken van een keuze. Een overzicht van de dienstaanbiedersambassadeurs en lokale verkopers kunt u terugvinden op onze website.

Aanmeldavonden
Ambassadeurs in het gebied zijn bezig met het organiseren van aanmeldbijeenkomsten. Een overzicht van data en locaties vindt u binnenkort op onze website.

Aanmelden vóór 10 september!
Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van de bewoners van het buitengebied een abonnement afsluiten. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Doe dit in ieder geval vóór 10 september! U kunt zich hier aanmelden voor een glasvezelabonnement.