U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

De planning voor de aanleg van glasvezel in Noordwest Limburg: 

De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Noordwest Limburg worden uitgevoerd door de aannemer Spie. De inwoners ontvangen van de aannemer informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

Voordat de aannemer aan de slag kan met de graafwerkzaamheden, start hij eerst met schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies moet komen. Hieronder kunt u een overzicht van de schouw- en aanlegplanning vinden.

De graafwerkzaamheden in Noordwest Limburg verlopen volgens schema. In Nederweert zijn al aansluitingen geplaatst die naar verwachting eind mei actief zullen worden. De verwachting is om eind 2019 het hele gebied afgerond te hebben, zodat de bewoners van het buitengebied, die een abonnement hebben afgesloten, gebruik kunnen maken van hun glasvezelaansluiting. Alleen bewoners die een na-aansluiting krijgen, worden begin 2020 aangesloten. 
Deze update is van 24 april 2019. De planning is zoals altijd onder voorbehoud.  


Aannemer Spie
Spie maakt een afspraak met u om de huisaansluiting te plaatsen. Heeft u gedurende het aanlegproces klachten of zijn er storingen? Dan kunt u hierover contact opnemen met de aannemer Spie. Ze zijn op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur bereikbaar via 088 - 313 10 46 of noordlimburg@mijnglasvezelaansluiting.nl.