U kunt zich nog steeds aanmelden!

Hoe gaat de aanleg in zijn werk?

Is 50% deelname gehaald?
Wij leggen glasvezel aan. Hoe gaat dit in zijn werk? Allereerst stuurt VolkerWesselsTelecom u een brief met een voorstel voor een afspraak om te komen schouwen en de glasvezelaansluiting bij u thuis te realiseren. 

Schouwen en het maken van de huisaansluiting
Het glasvezelteam (werkvoorbereider + monteur) van VolkerWessels Telecom komt bij u thuis. Samen met u bepalen zij wat de beste plaats is voor het glasvezelmodem. Tevens kijkt de aannemer hoe de kabel het meest efficiënt van uw woning naar de erfgrens kan worden aangelegd. Als de plaats van het modem bepaald is, wordt deze opgehangen. Ook brengt de aannemer de glasvezelkabel alvast naar buiten. 

Aanleg in uw straat en verbinding naar uw woning
Daarna starten pas de graafwerkzaamheden in de openbare grond langs de weg. Op een later moment wordt uw huisaansluiting verbonden met het glasvezelnetwerk op de erfgrens. Er is met u besproken op welke manier dit gaat gebeuren bij het schouwen. 

Gebruik maken van uw glasvezelaansluiting
Als de graafwerkzaamheden klaar zijn, geeft de aannemer een seintje dat uw aansluiting geactiveerd is. U ontvangt bericht van de dienstaanbieder dat u gebruik kunt maken van de diensten.