U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

Zoals u wellicht weet is de aanleg van glasvezel in Salland Noord enkele maanden uitgelopen. Natuurlijk vinden wij dat heel vervelend. 
De aanleg van glasvezel is echter een behoorlijke uitdaging. Hier leest u daarover meer. We zijn nu in de eindfase van de aanleg terecht gekomen. Onderstaand vindt u de planning van de laatste werkzaamheden.

Wat moet er nog gebeuren?

Op een aantal adressen moet de aannemer nog werkzaamheden uitvoeren voordat u gebruik kunt maken van diensten.

Welke werkzaamheden kunnen dat zijn?

  1. De aannemer moet nog een verbinding maken van de kabel in uw tuin naar de openbare weg. Om dit te doen, hoeft u niet thuis te zijn. Wilt u toch aanwezig zijn wanneer de aannemer in uw tuin aan het werk gaat? Geen probleem, neemt u dan contact op met VWTelecom via telefoonnummer 088-1860066. 
  2. De aannemer wil graag bij een aantal adressen een kwaliteitscontrole uitvoeren om ervoor te zorgen dat de aansluiting goed werkt. Als dit op uw adres gebeuren moet, neemt de aannemer contact met u op om een afspraak maken.
  3. Heeft u een vraag of opmerking over de aanleg of aansluiting op uw adres? Meld u dit bij VWTelecom Servicedesk via 088-1860066. U kunt ook mailen naar sallandnoord@vwtelecom.com. Zij zorgen ervoor dat uw vraag of opmerking wordt opgepakt en u ontvangt hierover terugkoppeling van hen.

De aansluiting in uw woning wordt dus op korte termijn gerealiseerd. Belangrijk om te weten is dat u daarna bericht van uw dienstaanbieder ontvangt over het gebruik van de diensten en de apparatuur die hierbij hoort. Gemiddeld duurt het 10 werkdagen en dan kunt u gebruik maken van televisie, internet en/of telefonie.

Let op: Storingen en klachten met betrekking tot de diensten kunt u melden bij uw dienstaanbieder.

Hieronder vindt u de aangepaste en meest actuele planning, deze is ge-update op 20-04-2018.


Gebied I (oranje)


Laatste huisaansluiting gereed

week 18

Gebied II (roze)


Laatste huisaansluiting gereed

 week 19

Gebied III (paars)


Laatste huisaansluiting gereed

week 20

Gebied IV (blauw)


Laatste huisaansluiting gereed

week 21 


Planning van Voorst tot Voorst en adressen met dijkaansluiting

Het gebied van de Baron van Voorst tot Voorst en de adressen waar een dijksluiting is geweest, hebben een aangepaste planning. Hieronder ziet u de planning voor deze gebieden. Deze planning heeft in het gebied van Voorst tot Voorst betrekking op de volgende adressen: Bredenhorstweg, Colckhof, den Alerdinckweg, Grote Hagenweg, Hoge Bosweg, Hubertsallee, Kolkweg, Langeslag en Zuthemerweg.

Voorst tot Voorst


Maken van boringen

week 18 t/m 20

Graafwerkzaamheden 

Week 17 t/m 21

Blazen glasvezelkabel

Week 21 en 22

Laswerkzaamheden

Week 21 en 22

Huisaansluitingen

Week 20 t/m 22

Montage

Week 22 en 23

Onderstaande planning heeft betrekking op de volgende adressen: Wijheseweg, Nieuwe Kampen, Boerhaarseweg, de Lange Slagen, Hamelweg, Raalterweg, Withuisweg, Lt. Andersonstraat, Zandhuisweg, Boerhaarseweg, Boerhaar en Boerlestraat. 

Dijksluiting


Maken van boringen

week 19 t/m 21

Graafwerkzaamheden 

Week 17 t/m 22

Blazen glasvezelkabel

Week 22 en 23

Laswerkzaamheden

Week 22 t/m 23

Huisaansluitingen

Week 21 t/m 23

Montage

Week 23 en 24

Deze planning is geüpdatet op 4 mei 2018.