U kunt zich nog steeds aanmelden!

Vragen over de aanleg in Salland Noord

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Salland Noord is in de afrondende fase beland. Aannemer VolkerWessels Telecom is druk bezig om de laatste werkzaamheden te verrichten om adressen aan te kunnen sluiten op het netwerk. 
Dit betekent in dat er in een aantal gevallen nog een las moet worden gemaakt van het glasvezelkastje in uw huis naar de kabel in de openbare weg of dat uw aansluiting nog geactiveerd moet worden. De komende weken worden alle openstaande punten opgepakt en afgerond. 

De aanleg van glasvezel in het buitengebied is een hele uitdaging. Heel vaak gaat de aanleg goed, maar helaas gaat er ook soms iets mis, het blijft mensenwerk. Uiteraard doen wij er samen met VolkerWessels Telecom alles aan om uw eventuele vragen, opmerkingen of klachten snel te beantwoorden en af te handelen.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de aanleg van glasvezel of over uw aansluiting? 
Dan kunt u hiervoor terecht bij VolkerWessels Telecom via sallandnoord@vwtelecom.com of via 088-1860066. 

Wil u uw vraag, opmerking of klacht kwijt bij Glasvezel buitenaf? Mailt u ons dan via info@glasvezelbuitenaf.nl onder vermelding van Salland Noord. Of belt u gerust met onze klantenservice via 088 - 75 85 800. Wij helpen u graag verder!