U kunt zich nog steeds aanmelden!

Ons aanbod

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen. Samen vormen deze het aanbod:
1.      Abonnement bij een dienstaanbieder voor internet, telefonie en televisie. 
2.      Vastrechtvergoeding. Klik hier voor meer informatie. 

Een voorwaarde is dat 50% van een deelgebied zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Als u voor de deadline een abonnement afsluit dan betaalt u géén aansluitkosten. Na de deadline kunt u zich nog steeds bij één van de dienstaanbieders aanmelden. Dan betaalt u eenmalig de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,-. Glasvezel buitenaf zal dan een offerte op maat voor u verzorgen, op basis van de werkelijke graaf- en na-aansluitkosten.

Glasvezel helpt het buitengebied de toekomst in
Liesbeth Koers, penningmeester Gemeenschappelijk Belang

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?
Een overstap van uw huidige dienstaanbieder naar een glasvezel aanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen.

Op deze website vindt u een keuzehulp. Deze helpt u met het kiezen van het juiste abonnement. Heeft u een abonnement en een dienstaanbieder gekozen? Dan kunt u zich online aanmelden via de website van de dienstaanbieder.

U kunt ook een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via HelloWorld Glasvezel.

Laat u zich liever persoonlijk informeren en adviseren? Loop dan eens binnen bij een van de lokale verkopers bij u in de buurt. Zij kennen vaak uw (t)huissituatie en kunnen u persoonlijk adviseren over het abonnement en de dienstaanbieder. Ook helpen zij u graag bij het afsluiten van het abonnement. Een overzicht van deze verkopers vindt u op onze website.