U kunt zich nog steeds aanmelden!

Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van Valkenswaard.

Met nog ruim een halve week te gaan is de benodigde 50% deelname al gehaald!

Het buitengebied van de gemeente Valkenswaard krijgt glasvezel! Dinsdag 4 december, bijna een week voor de sluitingsdatum van de campagne die 10 december eindigt, werd de 50% deelname al behaald. Dit percentage is minimaal nodig om daadwerkelijk een glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen. Goed nieuws dus voor de inwoners van het buitengebied van Valkenswaard.  

Roël Hoppezak, projectleider, benadrukt de geweldige inzet: “In deze fase van de campagne al dit resultaat behalen getuigt van een enorme inzet van de ambassadeurs en lokale verkopers. Ook bewijst het dat de bewoners van het buitengebied de behoefte zien van snel en betrouwbaar internet. Zij kiezen er massaal voor om klaar te zijn voor de toekomst”.

Maatschappelijke betrokkenheid
Salvina Orlando, ambassadeurscoördinatrice: “Wat ook zeker meegeholpen heeft is de maatschappelijke betrokkenheid van de lokale verkopers Coen’s Telecom en Topsound. Voor elke aansluiting doneren zij € 25,- ten behoeve van een maatschappelijk relevant doel in het buitengebied. Super!”

Donatie
Ook de directie van Glasvezel buitenaf is verheugd. Piet Grootenboer, directeur: “Nu we zeker in Valkenswaard aan de slag gaan willen wij de ambassadeurs en lokale verkopers op voorhand bedanken. Wij willen hun inzet graag belonen en zullen de uiteindelijke donatie van de lokale verkopers verdubbelen! Natuurlijk hopen we ook dat dit een stimulans is voor iedereen die zie zich nog niet aangemeld heeft. De trein komt nu zeker voorbij en meedoen kan nog. Tot en met 10 december kan men zich aanmelden tegen de huidige voorwaarden.”