U kunt zich nog steeds aanmelden!

Ons aanbod

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen. Samen vormen deze het aanbod:
1.      Abonnement bij een dienstaanbieder voor internet, telefonie en televisie. 
2.      Vastrechtvergoeding. Klik hier voor meer informatie. 

Een voorwaarde is dat 50% van een deelgebied zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Als u voor de deadline een abonnement afsluit dan betaalt u géén aansluitkosten. Na de deadline kunt u zich nog steeds bij één van de dienstaanbieders aanmelden. Dan betaalt u eenmalig de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,-. Glasvezel buitenaf zal dan een offerte op maat voor u verzorgen, op basis van de werkelijke graaf- en na-aansluitkosten.

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?
Een overstap van uw huidige dienstaanbieder naar een glasvezel aanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen.

Op deze website vindt u een keuzehulp. Deze helpt u met het kiezen van het juiste abonnement. Heeft u een abonnement en een dienstaanbieder gekozen? Dan kunt u zich online aanmelden via de website van de dienstaanbieder.

U kunt ook een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via HelloWorld Glasvezel.

Laat u zich liever persoonlijk informeren en adviseren? Loop dan eens binnen bij een van de lokale verkopers bij u in de buurt. Zij kennen vaak uw (t)huissituatie en kunnen u persoonlijk adviseren over het abonnement en de dienstaanbieder. Ook helpen zij u graag bij het afsluiten van het abonnement. Een overzicht van deze verkopers vindt u op onze website.