U kunt zich nog steeds aanmelden!

Recreatie

Een goede breedbandverbinding voor iedereen

Dat een goede breedbandverbinding voor recreatieparken, eigenaren van recreatiewoningen en de bewoners of recreanten van vakantiehuisjes van groot belang is, dat staat voor ons als een paal boven water.

Om in alle breedbandbehoeften te voorzien, bieden wij de volgende mogelijkheid: het park krijgt één of meerdere glasvezelaansluitingen. De parkeigenaar zorgt zelf dat er een goede verbinding op zijn park komt.

Voor deze mogelijkheid geldt de voorwaarde dat de glasvezelcampagne in het buitengebied van Vallei en Veluwe Midden een succes wordt. Want alleen als 50% van de bewoners voor 3 april 2018 voor glasvezel kiest en een abonnement afsluit, leggen wij een glasvezelnetwerk aan in Vallei en Veluwe Midden. In dat geval kunnen ook de recreatieparken aangesloten worden.

Eén glasvezelaansluiting voor het gehele terrein

Elk recreatieterrein binnen de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Nijkerk en Putten kan in aanmerking komen voor één of meerdere glasvezelaansluitingen voor het gehele terrein. Deze aansluitingen komen op een vooraf afgesproken locatie. De eigenaar van het park of de eigenaren van de individuele huisjes is/zijn zelf verantwoordelijk voor de distributie van het signaal vanaf deze locatie naar de vakantiehuisjes en woningen op het terrein. Daarbij kan gebruikt worden gemaakt van bijvoorbeeld het bestaande coaxnetwerk of van WiFi-opstelpunten. 

De voor uw recreatieterrein meest geschikte oplossing is sterk afhankelijk van de gewenste diensten zoals televisie, internet en telefonie enerzijds en van de wijze waarop het signaal op het park wordt verspreid anderzijds. In alle gevallen gaat het om maatwerk. Neem contact op met onze partners Leertouwer B.V.Matrix IT of Weserve voor de best passende oplossing voor uw situatie.

Meer informatie

We willen met u als eigenaar van een park/bewoner van een recreatiewoning graag in gesprek om te kijken wat voor uw park of woning de beste oplossing is. U kunt daarom contact opnemen met onze coördinator recreatie Johan Oordt, telefoonnummer 06-27329645 of j.oordt@glasvezelbuitenaf.nl. Wij kijken graag samen met u naar een goede oplossing!