U kunt zich nog steeds aanmelden!

Veel handen in de lucht tijdens informatieavonden

De campagne Glasvezel buitenaf in Vallei en Veluwe Midden is volop aan de gang. Vorige week vonden de informatieavonden plaats, waar we veel bewoners hebben mogen ontvangen. Bij de vraag wie er voor glasvezel gaat, gingen elke avond veel handen in de lucht. Daaruit blijkt maar weer hoe groot de behoefte is aan een snelle en betrouwbare internetverbinding.

Aanmelden
Bewoners hebben tot 3 april om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Vallei en Veluwe Midden. Voor bewoners die hulp nodig hebben, zijn er verschillende mogelijkheden. Op onze website staat een keuzehulp, er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement.

Ambassadeurs
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen ook terecht bij de ambassadeurs. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en organiseren binnenkort lokale aanmeldavonden. Data en locaties worden op korte termijn bekendgemaakt. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.