U kunt zich nog steeds aanmelden!

Een modern buitengebied door glasvezel!

Je campinggasten een aangename vakantie bezorgen én tegelijkertijd je kalfjes met liefde verzorgen? Linda en Eddy van de Bor weten als geen ander hoe dit werkt. Ze wonen al 25 jaar in het buitengebied van Voorthuizen en zijn eigenaar van minicamping De Kleine Stroet en hebben tevens een vleeskalverhouderij.

Goed internet onmisbaar
Voor de kalverhouderij wordt veel gebruik gemaakt van het internet, o.a. om geboortegegevens en medicijnregistratie van de kalveren te versturen. Maar ook voor de camping is internet onmisbaar. We hebben het nodig voor onze eigen website, maar ook om berichten te plaatsen op social media, aldus Linda. Helaas is het stel niet tevreden over de huidige internetverbinding. Eddy: “We bieden onze campinggasten WiFi aan, maar de verbinding is nu te traag. Terwijl dit wel het eerste is waar ze naar vragen bij aankomst: Hebben jullie WiFi?”. Het stel geeft aan dat de vakantiegangers ook graag vanaf de camping willen werken. Ze willen hetzelfde op de camping kunnen doen, als dat ze thuis kunnen. “Sommige gasten staan hier twee á drie weken, en die willen dan tussendoor kunnen werken. Maar ook de vakantiefoto’s willen ze opslaan in de Cloud. En voor beide is goed en snel internet nodig.”

Enige tijd geleden heeft het stel een gast gehad die vanaf de camping een sollicitatie wilde versturen. Maar vanwege de trage internetverbinding lukte dat niet. “We hebben hem toen aangeboden om zijn sollicitatie vanuit ons huis te versturen”, vertelt Eddy. Dit is dus één van de dingen waar je tegenaan loopt met slecht internet, concludeert hij. 

Meerwaarde campinggasten
Linda en Eddy zijn van mening dat ze met glasvezel hun campinggasten meer comfort en gemak kunnen bieden. “De verbinding zal dan echt veel sneller en stabieler zijn. Het stelt onze gasten in staat om allemaal tegelijk gebruik te maken van het internet en ze kunnen de dingen die ze normaal thuis doen, ook bij ons op de camping doen. Wel zo fijn.”

Dé kans op glasvezel
Tot slot wil het stel nog het volgende kwijt: “Dit is dé kans om glasvezel te krijgen, anders moeten we nog tien jaar wachten. Maar ook financieel gezien is het aantrekkelijk om nu mee te doen, dan heb je niet de extra kosten voor de na-aansluiting.”