U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

De aanleg in het buitengebied van Veluwe Noord en Kampen Zuid is in volle gang. Hieronder een update over de voortgang van de aanleg en de actuele planning. Deze update is bijgewerkt op 28 juli.

In de omgeving van Doornspijk, Oosterwolde en Wezep is de aannemer klaar met het realiseren van de huisaansluitingen. De glasvezelkabel is dan aangesloten tot in de woning. Om glasvezel te kunnen gebruiken moet het verdeelpunt (de POP) eerst geactiveerd worden. Het installeren en testen van de hiervoor benodigde apparatuur is in juli succesvol afgerond. Vanaf dat moment kunnen de Internet Service Providers van start met het aansluiten van de abonnementen. Dat kan enkele weken duren en is ook afhankelijk van het abonnement dat u heeft afgesloten.

In Oldebroek start Van Gelder na de bouwvak met het realiseren van de huisaansluitingen.

In Zalk zijn de graaf- en boorwerkzaamheden zo goed als afgerond. In de kern van Zalk werden de werkzaamheden bemoeilijkt door een keiharde betonachtige fundatielaag onder de verharding. De aannemer heeft speciaal materieel moeten inzetten waardoor het langer heeft geduurd om de civiele werkzaamheden af te ronden. Er resteren nog enkele stukjes waar we afhankelijk zijn van toestemming van het waterschap. Dit geldt onder meer voor de Zalkerdijk, Geldersedijk en buitendijkse adressen. 

Kampen is het laatste deelgebied wat opgepakt wordt. Van Gelder heeft de graaf en boorwerkzaamheden hier ook zo goed als afgerond.

Planning
De aanleg van glasvezel gaat in fases. De aannemer werkt in deelgebieden die een eigen planning hebben. Op het kaartje staan de 8 deelgebieden van het buitengebied van Veluwe Noord - Kampen Zuid. Daaronder vindt u per deelgebied de actuele detailplanning voor de aanleg van glasvezel. De planning is onder voorbehoud. Onvoorziene omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning wordt aangepast. 

De eerste huishoudens maken inmiddels gebruik maken van glasvezeldiensten. Rond het najaar is het hele buitengebied van Veluwe Noord - Kampen Zuid van glasvezel voorzien.

Deelgebied

Omgeving

Civiele werkzaamheden

Huisaansluitingen

DSK-01

Doornspijk

week 51 2018 t/m 8

week 16 t/m 21

DSK-02

Doornspijk

week 47 2018 t/m 4

week 16 t/m 21

DSK-03

Doornspijk

week 4 t/m 10

week 16 t/m 21

OSW-01

Oosterwolde

week 6 t/m 13

week 20 t/m 25

WZ-01

Wezep

week 10 t/m 18

week 23 t/m 28

OLDE-01

Oldebroek

week 14 t/m 21

week 33 t/m 37

ZLK-01

Zalk

week 17 t/m 25

week 37 t/m 40

KP-01

Kampen

week 23 t/m 29

week 40 t/m 43

Aannemer Van Gelder B.V.

Van Gelder Telecom B.V. informeert u voor en tijdens de aanleg over de geplande werkzaamheden en maakt een afspraak met u om de aansluiting in uw huis te realiseren.

Heeft u gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting, heeft u klachten of zijn er storingen? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder Telecom. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur via 
038 – 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com.