U kunt zich nog steeds aanmelden!

Recreatie

Een goede breedbandverbinding voor iedereen

Dat een goede breedbandverbinding voor recreatieondernemers en eigenaren van recreatiewoningen van groot belang is, dat werd overduidelijk in de afgeronde gebieden. Zij hebben vaak specifieke wensen en eisen zoals pinnen, beveiliging, meerdere telefoonlijnen etc. en dus behoefte aan maatwerk. Het gaat in deze gevallen om zakelijke dienstverlening waarbij eventueel meerdere aansluitingen gewenst zijn. Hen willen we ook de mogelijkheid bieden om de beschikking over glasvezel te krijgen. De mogelijkheden worden hieronder weergegeven.

Recreatieadressen
Adressen die vanuit de provincie / gemeente bekend staan als recreatieadres, denk hierbij aan; campings, bungalowparken, bed and breakfasts of recreatiewoningen, hebben ook de mogelijkheid om de beschikking over glasvezel te krijgen. Standaard zijn deze aansluitingen geschikt voor zakelijke dienstaanbieders.

Glasvezelaansluitingen
Standaard wordt er per recreatieadres één glasvezelaansluiting aangeboden. Een recreatieondernemer heeft de mogelijkheid om deze aansluiting uit te breiden tot maximaal vier aansluitingen. In sommige gevallen blijkt dat één aansluiting niet voldoende is voor de onderneming. Als u ervoor kiest om de receptie, beheerderswoning en de campingwinkel allemaal apart aan te sluiten, dan heeft u de mogelijkheid om uit te breiden tot vier aansluitingen. 

Zakelijke diensten
Als recreatieondernemer heeft u standaard keuze uit een zakelijk aanbod. Hierbij heeft u de mogelijkheid om maximaal vier aansluitingen te bestellen. Veelal is dit een kwestie van maatwerk en vergt het de nodige aandacht om de juiste keuze te maken. Wij vragen u daarom om contact op te nemen met de zakelijke dienstaanbieder. Deze aanbieder kan u informeren over de diensten en de bijbehorende kosten. 

Zakelijke dienstaanbieder
In het deelgebied Veluwe Oost heeft u de keuze uit de volgende zakelijke dienstaanbieder:


www.matrix-it.nl
  
T: 0341-76 00 00

Kenmerken zakelijke dienstaanbieders:
- Maatwerk;
- Uitgebreide netwerkoplossingen;
- Uitgebreide telefoonoplossingen;
- Uitgebreide zakelijke helpdesk; 
- Diverse tv-oplossingen.

Consumenten diensten

Het kan zijn dat u geen behoefte heeft aan een zakelijke dienstaanbieder, maar dat u voldoende heeft aan een consumentenaansluiting van CaiwayCbizzDeltaKliksafe of Solcon. In dat geval is het belangrijk dat uw adres eerst wordt omgezet naar een consumentenaansluiting. Dit kunt u doen door contact op te nemen met Johan Oordt (06-27 32 96 45) óf door een mail te sturen naar recreatie@glasvezelbuitenaf.nl. Zolang uw adres nog niet is omgezet naar een consumentenaansluiting, kunt u geen consumenten abonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. 

Kenmerken consumenten dienstaanbieders:
- Tot max. 4 aan te sluiten televisies;
- Maximaal 800 Mbps;
- Maximaal 2 telefoonlijnen;
- Standaard consumenten helpdesk.

Vrijblijvend advies Glasvezel buitenaf
Heeft u vragen over de glasvezelaansluiting en wilt u onafhankelijk advies van Glasvezel buitenaf? Dan kunt u voor een persoonlijke afspraak contact opnemen met Johan Oordt (06-27 32 96 45) of mailen naar recreatie@glasvezelbuitenaf.nl.