U kunt zich nog steeds aanmelden!

Planning

Aannemer: Van Gelder Telecom

De aannemer die de aanleg in Veluwe Oost gaat verzorgen, is Van Gelder Telecom. Het bouwteam van Van Gelder dat de aanleg in dit gebied gaat realiseren, werkt nu aan de aanleg in het buitengebied van Veluwe Noord en Kampen Zuid.

In Veluwe Noord en Kampen Zuid verloopt de aanleg voorspoedig. Van Gelder werkt hard om dit gebied zo spoedig mogelijk van glasvezel te voorzien. De civiele werkzaamheden verwachten ze in de zomer af te ronden. Dit betekent dat ze na de bouwvak van start kunnen in Veluwe Oost.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor Veluwe Oost zijn al in volle gang en gaan door. Zoals de afstemming met alle betrokken gemeentes over de locaties van de straatkasten. De aannemer start voor de zomer met het schouwen van het tracé. Dat wil zeggen dat het hele tracé grondig wordt bekeken. Waar nodig wordt het ontwerp hierop aangepast.

Na de bouwvak eerste schop in de grond

Na de bouwvak zetten we de eerste schop in de grond. Met deze symbolische handeling gaat de aanleg in Veluwe Oost dan officieel van start. De aannemer maakt een detailplanning voor de aanleg. Deze volgt naar verwachting rond de zomer. Bewoners ontvangen dan ook meer informatie over de start van de aanleg. 

Deze update is geactualiseerd op 11 april.