U kunt zich nog steeds aanmelden!

Yes, gehaald. En nu?

Vlak voor de zomervakantie werd bekend dat het buitengebied van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst glasvezel krijgt. Bewoners hebben inmiddels een beetje kunnen wennen aan het feit dat er glasvezel komt en de eerste vragen over de aanleg van glasvezel komen binnen. Want wanneer komt er ook daadwerkelijk glasvezel? 

De aanleg van glasvezel wordt in dit gebied gerealiseerd door de aannemer Van Gelder. De aannemer heeft tijd nodig om een detailplanning te maken op basis van de verkochte abonnementen. Daarna moet er materiaal worden besteld en daar zit op dit moment een lange levertijd op. De planning is om in het voorjaar van 2019 daadwerkelijk te starten met de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Wanneer de planning bekend is brengen wij ter zijner tijd de bewoners op de hoogte door middel van een brief. Voordat een aannemer daadwerkelijk gaat graven, start hij met schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies gerealiseerd wordt. Pas daarna begint de aannemer met graven naar uw woning. 

Wilt u meer weten? Hier leest u hoe het aansluiten van een woning in zijn werk gaat. Wilt u ons liever persoonlijk spreken, dan kunt u ons bereiken via 088 75 85 800.