U kunt zich nog steeds aanmelden!

Eerste tussenstand aanmeldingen glasvezelverbinding op bedrijventerreinen Bronckhorst

Glasvezel komt steeds dichterbij voor de ondernemers op de bedrijventerreinen in Bronckhorst! De campagne vordert en we hebben nog zeven weken te gaan tot de einddatum van 3 juni 2019. Op dit moment heeft bijna 10% van de ondernemers een glasvezelabonnement afgesloten. Voor deze fase van de campagne een prima percentage, maar we zijn er nog niet! Er is overduidelijk belangstelling, maar pas als er een abonnement is afgesloten bij een provider telt dit adres mee in de 50%. Daarom is het zo belangrijk dat u zelf actie onderneemt de komende weken.

Laat u adviseren door uw lokale verkoper
De ambassadeurs, lokale verkopers en belangenorganisaties zetten zich vol in om de benodigde 50% deelname te halen voor de einddatum. Ze helpen ondernemers met het maken van hun keuze én bij het afsluiten van een abonnement. Mocht u nog niet benaderd zijn, neem dan gerust rechtstreeks contact op met een van de lokale verkopers.

“Maak gebruik van de lokale hulp die er is, want we begrijpen dat de keuze best lastig kan zijn. Laat dit geen reden zijn om geen abonnement af te sluiten. Om de aanleg van glasvezel mogelijk te maken is ook uw abonnement belangrijk! Ga samen voor die 50% en sluit snel een abonnement af!”

Aanmelden vóór 3 juni 2019!
Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van de ondernemers op de bedrijventerreinen in Bronckhorst een abonnement afsluiten. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Doe dit in ieder geval vóór 3 juni! U kunt zich hier aanmelden voor een glasvezelabonnement.