Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Aanlegnieuws Mei - Aalten kleine kernen

11 mei 2020


De aanleg van het glasvezelnetwerk in de kleine kernen van Aalten is in volle gang. Graag informeren we je in deze derde update over de voortgang van de aanleg.

Hoe staan we ervoor?


De graafwerkzaamheden zijn zo goed als gereed. Alleen nabij vakantiepark ’t Schepersveld worden nog wat afrondende werkzaamheden verricht. In maart zijn vier bovengrondse verdeelpunten geplaatst (omcirkelt in de tekening).

Aannemer BAM Infra Telecom heeft de huisaansluitingen in Dale, Lintelo, IJzerlo en Barlo bijna allemaal geplaatst. De monteurs zijn nu de huisaansluitingen aan het maken in Bredevoort en ten zuiden van Aalten.

Voor alle werkzaamheden geldt uiteraard dat wij speciale corona-maatregelen in acht nemen. Lees meer

Wat gaat er komende weken gebeuren?

Medio mei volgen de huisaansluitingen in De Haart. De Heurne is half juni aan de beurt. Naar verwachting zijn alle kleine kernen van Aalten in de zomer 2020 aangesloten.

Na de aansluiting zijn de providers aan zet om te zorgen voor het internetsignaal. Normaal gesproken krijgen bewoners na ongeveer twee weken het installatiepakket thuisgestuurd. Momenteel kan dit wat langer duren in verband met extra drukte bij telecomaanbieders door de corona-maatregelen.

Benieuwd naar de status van de aanleg naar jouw woning? Doe de postcodecheck!

Deze update in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief