Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Status van het gebied

Bedrijventerreinen Goeree-Overflakkee

Campagne

De campagne loopt om minimaal 45% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee

Goed nieuws voor jou! Glasvezel buitenaf wil graag glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.

Als 45% van de ondernemers zich voor 15 juni 2020 aanmeldt, dan gaat Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen glasvezel aanleggen en worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Waar willen we glasvezel aanleggen?

De industriegebieden op de volgende plaatsen komen in aanmerking voor supersnel zakelijk internet: 

- Bosland, Den Bommel
- De Tram, Nieuwe Tonge
- Goedereede
- Havens Stellendam
- Korteweg, Stellendam
- Ruygenhil, Melissant
- Ooltengensplaat
- Ouddorp
- Philipshoofdjesweg
- Watertoren
- Lievevrouwenpoldersedijk
- Tonisseweg 1+2

Waarom kiezen voor glasvezel?

 • Je krijgt waar voor je geld. De beloofde snelheid = de werkelijke snelheid (dus 100 Mbit/s = 100 Mbit/s).
 • Je bent altijd online. Glasvezel is een zeer betrouwbare verbinding die vrijwel geen storing kent (99,9% beschikbaarheid).
 • Je werkt makkelijk in de cloud. Up- en downloaden gaat even snel!
 • Je stapt eenvoudig over. Er hoeft meestal niets aangepast te worden aan jouw interne netwerk

Hoe meld ik mij aan?

Vul in het menu boven je postcode in en ontdek de beschikbare aanbieders bij jou in de buurt. Kom je er niet uit? Ga dan naar ‘hulp nodig’ en selecteer een lokale verkoper die je van advies kan voorzien over jouw aansluiting.

 

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltaglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet het altijd doen. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca en agrarische bedrijven, voor adviesbureaus en bedrijfsparken. Net als jij gaan wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pin verbinding die het altijd doet. Zodat je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
NG-BLU Networks

NG-BLU Networks

NG-BLU Networks is dé zakelijke serviceprovider voor data en telefonie. NG-BLU Networks levert geen producten maar oplossingen, wij bieden jou de bouwstenen om de perfect passende oplossing te creëren en te beheren. En om je altijd de beste kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, werken wij met een netwerk van gecertificeerde lokale en regionale partners door heel Nederland. Dit betekent dat iedereen diensten kan leveren via ons op het netwerk van Glasvezel buitenaf. Meer over de service en oplossingen van NG-BLU Networks vind je op www.ngblunetworks.nl.

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/glasvezel-buitenaf/

Meld je nu aan!

Hoe krijg je glasvezel?

Met glasvezel heb je een supersnelle verbinding en ben je klaar voor de toekomst. Heb je nog geen glasvezelaansluiting in jouw woning? Lees hier hoe je een glasvezelaansluiting kunt krijgen. 

1
Bepaal de status van jouw adres
Bepaal de status van jouw adres

Vul je postcode en huisnummer in en achterhaal de status van je gebied en je adres

Door je postcode en huisnummer in de postcodecheck in te voeren, kun je zien wat de status van je gebied en je adres is. Er zijn 3 mogelijkheden:

 • Voordat wij glasvezel in een gebied aanleggen, organiseren we een glasvezelcampagne. Tijdens deze campagne, die een beperkte looptijd heeft, kun je je tegen speciale voorwaarden aanmelden bij een telecomaanbieder.
 • Als het aantal aanmeldingen tijdens deze campagne hoog genoeg is om de aanleg rendabel te maken, leggen we het glasvezelnetwerk aan. 
 • Als we iedereen hebben aangesloten, ronden we de aanleg af.

 

2
In jouw gebied loopt een glasvezelcampagne
In jouw gebied loopt een glasvezelcampagne

Als in jouw gebied een glasvezelcampage loopt, kun je je tegen gunstige voorwaarden aanmelden voor een glasvezelaansluiting. Dit doe je bij de telecomaanbieder van jouw keuze. Tijdens de campagne betaal je geen eenmalige aansluitkosten. Als je je na de campagne aanmeldt, betaal je deze eenmalige aansluitkosten wel. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de situatie.

3
We zijn bezig met de aanleg van het glasvezelnetwerk
We zijn bezig met de aanleg van het glasvezelnetwerk

Als we bezig zijn met de aanleg van het netwerk, kun je je nog steeds aanmelden.

4
De aanleg van het netwerk is afgerond
De aanleg van het netwerk is afgerond

We hebben de aanleg van het netwerk in jouw gebied afgerond, maar je kunt je nog steeds aanmelden.

Als we alle woningen in jouw gebied hebben aangesloten op ons glasvezelnetwerk, ronden wij de aanleg af. Heb jij je niet eerder aangemeld en dus geen aansluiting? Geen nood, we kunnen nog steeds een glasvezelaansluiting voor je aanleggen. In dat geval betaal je wel extra eenmalige aansluitkosten, die afhankelijk zijn van de werkzaamheden die we moeten uitvoeren. Hiervoor kun je een offerte aanvragen via het formulier op deze website. Dit formulier kun je vinden door je postcode en huisnummer in de postcodecheck in te vullen. Hier vind je ook informatie over het aanvragen van een glasvezelaansluiting.

5
Bekijk hoe het zit met de kosten
Bekijk hoe het zit met de kosten

Naast de kosten van je glasvezelabonnement betaal je een vastrechtvergoeding. Deze vergoeding is nodig om de aanleg van het glasvezelnetwerk mogelijk te maken. Er zijn twee manieren om de vastrechtvergoeding te betalen:

 • Maandelijks: je betaalt elke maand een vergoeding, gekoppeld aan je glasvezelabonnement. Deze betaal je dus zo lang je abonnement loopt. Zeg je het abonnement op, dan vervalt de vergoeding.
 • Eenmalig: je betaalt eenmalig een vergoeding, gekoppeld aan je woning. Als je deze vergoeding eenmaal hebt betaald, dan hoef jij (of de volgende bewoner) dat in de toekomst voor deze woning nooit meer te doen.

Voor jou geldt een maandelijkse vastrechtvergoeding van: € 14,84 of een eenmalige vastrechtvergoeding van: € 1.818,18.

Op de vastrechtvergoeding zijn de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding van toepassing. Bekijk de voorwaarden hier

Eenmalige aansluitkosten
Meld je je aan na de deadline van de glasvezelcampagne, dan betaal je eenmalige aansluitkosten. Er moeten namelijk extra werkzaamheden verricht worden voor het realiseren van jouw ‘na-aansluiting’. Deze kosten zijn minimaal € 822,31.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Bepaal de status van jouw adres

Door je postcode en huisnummer in de postcodecheck in te voeren, kun je zien wat de status van je gebied en je adres is. Er zijn 3 mogelijkheden:

 • Voordat wij glasvezel in een gebied aanleggen, organiseren we een glasvezelcampagne. Tijdens deze campagne, die een beperkte looptijd heeft, kun je je tegen speciale voorwaarden aanmelden bij een telecomaanbieder.
 • Als het aantal aanmeldingen tijdens deze campagne hoog genoeg is om de aanleg rendabel te maken, leggen we het glasvezelnetwerk aan. 
 • Als we iedereen hebben aangesloten, ronden we de aanleg af.