Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Status van het gebied

Bedrijventerreinen Heerenveen-Joure

Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure

Goed nieuws voor jou! Glasvezel buitenaf wil graag in samenwerking met DFMopGlas glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd. Als 30% van de bedrijven en woningen per bedrijventerrein meedoet, dan gaat Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen glasvezel aanleggen. Dan worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.
Waarom kiezen voor glasvezel?
Voor hetzelfde geld het snelste internet. Voor glasvezel bent u vaak net zoveel geld kwijt als voor uw huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud. De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet. Met glasvezel beschikt u over uw eigen aansluiting. U hoeft uw verbinding met niemand te delen en heeft nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is uw verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden. Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
Hoe meld ik mij aan?
Vul in het menu boven je postcode in en ontdek de beschikbare aanbieders bij jou in de buurt. Kom je er niet uit? Ga dan naar ‘hulp nodig’ en selecteer een lokale verkoper die je van advies kan voorzien over jouw aansluiting.
Overzicht lokale verkopers