Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Accent Automatisering
Hegedyk 8, 8601 ZR Sneek
088 - 304 0 500 www.accent.nl/

Accent is een echte bedrijfsfamilie. Niet genetisch verbonden, maar wel verenigd door onze grote passie voor ICT. Hierdoor zijn we een zeer platte, flexibele organisatie met een enorme drive om samen onze klanten te helpen met de slimme inzet van ICT.

Dit doen we al sinds 1995 vol overgave en we zien nog altijd dagelijks dat wij met onze passie écht een verschil kunnen maken voor organisaties en de mensen die er werken. En daar zijn we trots op!

Amnez telecom & ICT
Businesspark Friesland West 19-B, 8447 SL Heerenveen
088 - 13 44 244 www.amnez.nl

Sinds onze oprichting in 1998 zetten wij ons er keihard voor in om uw zakelijke communicatieoplossing eenvoudiger te maken. Dit doen wij met een team van enthousiaste mensen. Mensen met een enorme passie voor telefonie, netwerken en verbindingen. Mensen die de ontwikkelingen op de voet volgen, die willen weten waarom de ene telefoon beter is dan de andere. Zodat ze u het beste advies kunnen geven. En kunnen helpen wanneer het even niet werkt.

Anbizz Consultancy
Landschapsweg 7, 7844 KE Veenoord
085 – 210 14 00 www.anbizz.nl

Onderscheidende factoren van Anbizz Consultancy

  •  Flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht.
  •  Leveren van professionaliteit op gebied van kennis en organisatie.
  •  24-uurs service, 7 dagen per week.
  •  Korte communicatielijnen.
  •  Blijvend investeren in perfectionering van kennis, organisatie en mogelijkheden.
  •  Kwaliteitsgarantie door samenwerking met gerenommeerde partners.
CENNED
Pasteurweg 2, 8503 AB Joure
088 - 234 71 10 www.cenned.com

Wij leveren totaaloplossingen, die verdergaan dan het leveren van de benodigde ICT middelen. Het is onze missie om u te voorzien van een oplossing op maat en daarbij te faciliteren in innovatie en duurzaamheid.
Persoonlijk contact, kwaliteit en een goede samenwerking staat bij ons voorop.

Effectie IT
Minerva 36, 8448 CS Heerenveen
0513 - 51 35 55 www.effective-it.nl

Betrouwbaar internet tegen een aantrekkelijk tarief.

Fean-Ict
Businesspark Friesland-West 41, 8447 SL Heerenveen
0513 - 72 4 231 www.fean-ict.nl

Automatisering is bedoeld om het u makkelijk te maken. En uw computer apparatuur hoort dan ook gewoon te doen waarvoor het is aangeschaft. Zakelijk of particuliere gebruiker, wij zijn graag uw partner in ICT!

Friesland_IT
Madame Curieweg 2, 8501 XC Joure
088 - 400 44 40 www.frieslandit.nl

Sinds de oprichting in 1995 is Jansen Pro Office/Friesland_IT uitgegroeid van eenmansbedrijf tot één van de meest toonaangevende aanbieders van professionele totaaloplossingen voor uw kantoor. Friesland_IT is vooral actief in Friesland.

Voor het gehele assortiment heeft Jansen specialisten in huis. Zij kennen u als klant en zij kennen uw bedrijf. Onze specialisten adviseren u en ondersteunen u op een deskundige, proactieve en betrokken wijze. Van advies tot de oplossing.

hallo,
Robijnstraat 76, 1812 RB Alkmaar
088 – 25 50 100 hallo.eu

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

HdV Computers Heerenveen
Beurtschip 5, 8447 CL Heerenveen
0513-683030 www.hdvcomputers.nl
Helden van Nu
Binnenweg 14, 2132 CT Hoofddorp
088 - 40 88 400 www.heldenvan.nu

Zakelijk internet moet het altijd doen. Voor minder doen we het niet.

Onze internetverbindingen gaan nooit ‘plat’ dankzij een uniek back-up-systeem. We bieden innovatieve data- en telecomoplossingen en houden van korte lijnen en echte aandacht. Bij ons is de start-up spirit springlevend. Wij zijn Helden Van Nu. De Provider voor het MKB.

Lenex IT
Lange Baan 12, 8331 LW Steenwijk
088 - 536 39 48 glasvezel.lenex.nl

Make IT Easier. Dat is onze ambitie.

Na het succesvolle glasvezelproject in Steenwijkerland mogen wij nu ook deelnemen aan het project voor Heerenveen en Joure en gaan wij er alles aan doen om de 30% te behalen en de aanleg tot een succes te maken.

NOORD Computers
Pastorielaan 25, 8501 EW Joure
0513 - 41 65 46 www.noord-computers.nl

We hebben een zakelijke tak waar mensen werken die met zakelijke klanten meedenken en komen met de oplossing die het beste past bij het bedrijf. Want dat is nooit verandert: wij willen en bieden nog steeds de hoogste kwaliteit.

Prosoft ICT services
Verlengde Edisonstraat 1, 8861 NJ Harlingen
0517 - 41 41 54 www.prosoft.nl

De mensen achter Prosoft ICT services hebben zeer ruime ervaring op het gebied van verbindingen, security, telecommunicatie en procesoptimalisatie. Gecertificeerde mensen met een passie voor techniek en creativiteit die altijd klaar staan om onze relatie op een hoog niveau te houden.

PuntNL Groep
De Keil 8, 9206 BG Drachten
050 577 5719 www.puntnlgroep.nl

Bij PuntNL Groep bieden wij kantoorapparatuur, zoals draadloze printers en kopieermachines, ICT- en documentoplossingen. Maar eerst hebben we het over uw bedrijf. Hoe worden uw mensen ingezet, hoe verlopen de bedrijfsprocessen, hoe verwerkt u documenten? Voor de beste oplossing gaan wij graag met u in gesprek.

SkarWeb
Hollandiastraat 40, 8517 HG Scharsterbrug
088 - 752 7 932 www.skarweb.nl

SkarWeb luistert naar al jouw wensen en geeft een eerlijk en helder advies. Bij SkarWeb geen snelle verkooppraatjes, maar staan we voor praktisch en helder. Vooraf ontvang je een duidelijke prijsopgave zonder 'verborgen' kosten. Dus geen onaangename verrassingen achteraf! Kijk snel op onze website en lees wat wij voor jou kunnen betekenen.

Value360
Dagpauwoog 1, 8607 HN Sneek
085-0640 360 www.value360.nl

Onze allround adviseurs bieden onafhankelijk advies.

In de telecomwereld is verandering de enige constante. Voor eindgebruikers is het daarom nagenoeg onmogelijk om alle ontwikkelingen bij te houden, laat staan om de beste keuzes te maken.
De adviseurs van Value360 beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring, volgen de ontwikkelingen op de voet en kennen de markt daardoor als geen ander.


Wij ondersteunen goede initiatieven zoals Glasvezel buitenaf van harte. Als u eenmaal een snelle verbinding hebt en prijs stelt op telecom- en/of IT diensten die niet slechts gebaseerd zijn op het beperkte aanbod van één leverancier, dan bent u bij Value360 aan het juiste adres!

Webish ICT
Hertog van Saxenlaan 80, 8802 PP Franeker
058 – 76 76 003 www.webish.nl

Opgericht in 2000 en gevestigd in Stiens, richt het bedrijf zich op het MKB en de particuliere markt. Webish ICT biedt u een uitgebreid producten- en dienstenpakket.