Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Status van het gebied

Bedrijventerreinen Steenwijkerland

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Steenwijkerland

Goed nieuws voor u! Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Steenwijkerland. Wij willen u hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.

Bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld kunnen zich nog steeds aanmelden bij één van de vijf dienstaanbieders. Voer uw postcode in voor meer informatie over het aanbod en de dienstaanbieders. 

Voordelen zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst  de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos  grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Je bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit  en snelheid. Dit geldt voor internetten, bellen én tv-kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken en is jouw bedrijf voorbereid op de toenemende vraag naar data.