Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Woningschouw fase 2 gestart in Vollenhove

12 juni 2020


Vanaf 15 juni start aannemer van Gelder Telecom met schouwen in de kernen Steenwijkerland kernen deelgebied 2. Dit betekent dat de aannemer bij bewoners langs gaat om te kijken waar de glasvezelaansluiting in huis komt. Vollenhove is als eerste kern in deelgebied 2 aan de beurt. Daarna volgen voor de bouwvak nog de dorpen Baars en Ossenzijl. Na de bouwvak start de schouw in Kuinre en Blokzijl. Eind september zijn alle woningen geschouwd.

Woningschouw

De afgelopen maanden is de aannemer achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de start in deelgebied 2. Vanaf 15 juni gaat de aannemer langs de deuren voor de woningschouw. Let op: de schouwer van van Gelder Telecom zal zich altijd eerst legitimeren met een ID-pas. Uiteraard werken wij volgens de RIVM richtlijnen en nemen we de corona-maatregelen in acht. Het kan zijn dat u niet thuis bent als de aannemer bij u aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen.

Aannemer Van Gelder Telecom

Aannemer Van Gelder Telecom legt het glasvezelnetwerk aan in deelgebied 2. Zij communiceren met u tijdens de aanleg  en het maken van de aansluiting bij u thuis. Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over de aanleg en de planning? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder Telecom. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 08:30 en 16:00 uur en zijn bereikbaar via 038 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com

Werkzaamheden deelgebied 1

Begin dit jaar startte van Gelder Telecom al met de aanleg in deelgebied 1 van Steenwijkerland kernen. In deelgebied 1 vallen de dorpen Oldemarkt, Paaslo, Scheerwolde, Bergstein, Tuk, Steenwijkerwold en Willemsoord. De aanleg verloopt hier volgens planning. Lees hier meer.