Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Woningschouw fase 3 start in Kuinre

12 augustus 2020


De bouwvak is achter de rug en aannemer van Gelder Telecom start met schouwen in de kernen van Steenwijkerland deelgebied 3. Dit betekent dat zij bij bewoners langs gaat om te kijken waar de glasvezelaansluiting in huis komt. Eind september zijn alle woningen geschouwd.

In deelgebied 3 vallen de dorpen Kuinre, Zuidveen, Onna, Kallenkote, Blankenham, Eesveen, Giethoorn, Sint Jansklooster en Wanneperveen. Kuinre is als eerste kern aan de beurt voor de woningschouw. Daarna volgen (in volgorde zoals hierboven genoemd) de overige dorpen.

In deelgebied 1 en 2 wordt volop gegraven en begin september start de aannemer ook met de eerste graafwerkzaamheden in deelgebied 3. Zij starten met graven in Kuinre en daarna volgen de overige dorpen.

Aannemer Van Gelder

De aannemer Van Gelder Telecom is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in deelgebied 3. Zij zullen voor en tijdens de aanleg met de inwoners van dit deelgebied communiceren over de aanleg en het maken van de aansluiting bij u thuis. Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 en zijn bereikbaar via 038 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens in de 8 weken.

Vragen?

Voor vragen over uw abonnement kunt u terecht bij uw provider. Voor andere vragen of meer informatie kunt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van RENDO buitenaf op telefoonnummer 0522 – 76 81 15.