Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Status van het gebied

Bedrijventerreinen Westland & Midden-Delfland

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westland & Midden-Delfland

Goed nieuws! Door de vele aanmeldingen op bedrijventerrein in Westland & Midden-Delfland gaat Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen glasvezel aanleggen. Wij zijn erg trots op dit behaalde resultaat.

Op dit moment treffen we de voorbereidingen met betrekking tot de graafwerkzaamheden. Wij verwachten je binnenkort uitgebreider te informeren over de planning, de aannemer en het aanlegproces.

Snel, veilig en betrouwbaar internet via glasvezel is dichterbij dan ooit.

Voordelen zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. U bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor internetten, bellen én tv-kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken en bent u voorbereid op de toenemende vraag naar data.