Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Vervolg van de glasvezelcampagne in De Steeg, Ellecom en Rozendaal

18 maart 2020


Het coronavirus zorgt voor veel onrust in Nederland. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen maatregelen waar nodig. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van deze maatregelen en het vervolg van de glasvezelcampagne in De Steeg, Ellecom en Rozendaal.

Het internet is voor veel mensen en bedrijven vrijwel onmisbaar geworden. Om je te voorzien van nog sneller en stabiel internet zijn we onlangs een campagne voor glasvezel gestart. Als 35% van de inwoners van De Steeg, Ellecom en Rozendaal een abonnement afsluit, komt er glasvezel. Je kunt je hiervoor aanmelden tot 18 mei 2020. Dit kan online bij één van de vier dienstaanbieders:

Caiway
Delta
Helden van.nu
Online

Je kunt ook telefonisch of via e-mail contact opnemen met een van de lokale verkopers. Zij helpen je graag. Ook de ambassadeurs staan voor je klaar en kunnen je helpen bij het maken van een keuze en je eventuele vragen beantwoorden.

Na 18 mei 2020 maken we bekend of het benodigde percentage is gehaald.
N.B. Je betaalt pas voor je glasvezelabonnement op het moment dat er een aansluiting in jouw woning is gerealiseerd en de telecomaanbieder haar diensten op jouw adres heeft geactiveerd.

Informatiebijeenkomst gaat niet door
Het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de huidige ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot het coronavirus, hebben wij besloten om de Glasvezel-informatiebijeenkomsten op 16, 17 en 19 maart niet door te laten gaan.

Klantenservice aan de telefoon
Natuurlijk doen we er alles aan om onze (klanten)service op hetzelfde niveau te houden zoals je van ons gewend bent. We zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 75 85 800, maar de wachttijd kan langer zijn. Is je vraag niet heel dringend dan stellen we het op prijs als je deze vraag op een later moment stelt.