Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

Albert Boeve
Wilsum
Alex Kroeze
's-Heerenbroek
Alfred Stegeman
IJhorst
06-10016459
Bert de Weerd
IJhorst
06-44514718
Carlo Bonte
Rouveen
06-53341227
Cor Wursten
Wilsum
David van der Toorn
Grafhorst
Gerard Bastiaans
's-Heerenbroek
Gernand Steen Reedeker
Grafhorst
Gerrit de Groot
's-Heerenbroek
Hennie Luten
Rouveen
Herrald van de Bruinhorst
Grafhorst
Jan Nies
Wilsum
Klaas van Wendel
Grafhorst
Marcel Tippe
Rouveen
06-52627515
Martin Vos
Rouveen
Mascha Heldoorn
Wilsum
Wijnand Spinder
Grafhorst
Wilfried Henniphof
's-Heerenbroek

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Boessenkool Computers
Jan Arendsland 6, 7951 LD Staphorst
0522-465021 www.boessenkool.nl

Wij als Boessenkool Computers zijn een ICT en Telecombedrijf met een winkel gevestigd in Staphorst.

U kunt bij ons terecht voor zowel advies, aankoop, ondersteuning en reparaties van ICT gerelateerde apparatuur, waarbij je o.m. kunt denken aan Servers, Pc's, Laptops, Notebooks en alle aanverwante apparatuur.

Daarnaast ligt onze focus op mobiele telefonie. Wij doen de abonnementen van alle netwerken, zoals KPN, Vodafone, Telfort, Tele2 en T-Mobile.  Ook de mobiele telefoons van Apple, Samsung, Huawei, Nokia, LG en Motorola leveren en ondersteunen wij en hebt u een defect dan wij kunnen wij veelal uw telefoon binnen 1 werkdag voor u repareren.

Wilt u gedegen advies of uw abonnement verlengen stap dan eens binnen.

Voor een storing bij u thuis of op de zaak komen we ook graag bij u langs.

U kunt ons zien als een full service dienstverlener die alles op het gebied van telefonie, internet en ICT voor u regelt, verzorgd en onderhoud.

CompuStore
Industrieweg 11, 7951 CX Staphorst
+31 (0)522 46 44 34 www.compustore.nl

CompuStore is een computerwinkel met vestigingen in Staphorst en Dalfsen en richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Wij bieden een ruim assortiment computers, laptops, tablet, randapparatuur, supplies etc. verkopen merken als: Acer, Asus, Canon, HP, Microsoft, Lenovo, Logitech, Samsung en Western Digital. Ook voor Appleproducten zoals een iPad of Macbook bent u bij ons aan juiste adres. Graag geven we u deskundig en betrouwbaar advies bij uw aankoop en bieden we u de service aan om uw computer en/of laptop gebruiksklaar te maken zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt. Verder beschikken we over een eigen reparatieafdeling waar we de uiteenlopende hardware en software storingen voor u snel, vakkundig en betaalbaar kunnen oplossen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw apparaat ter reparatie aan te bieden in de dichtstbijzijnde vestiging, of heeft u een storing dan kunt u ons ook bellen/mailen voor afspraak en komen we graag bij uw langs op locatie.

EP:Stadshagen
Belvédèrelaan 237, 8043 LW Zwolle
038 - 8500100 Website EP:Stadshagen
G & A Computers
Oude Rijksweg 255/1, 7954 EJ Rouveen
0522-460982 www.g-a.nl

Professioneel, dynamisch en persoonlijk. Neem contact met ons op en ervaar het!

Koster ICT
Weth. Klompstraat 3, 7951 SC Staphorst
0522-462529 www.kosterstaphorst.nl

Wilt u iets doen aan uw hoge telefoniekosten? Voldoet uw internetverbinding of netwerk niet meer? Moet uw huis of bedrijfspand beter beveiligd worden? Sinds 1995 staat Koster Techniek voor u klaar als expert in telefonie, netwerken & beveiliging, waarbij nieuwe technologie, productinnovaties en maatwerk hoog in ons vaandel staan.

Rational Computer Services
Ambachtsstraat 1-c, 8263 AJ Kampen
038 33 33 569 www.computer-kampen.nl

Rational Computer Services voorziet sinds zijn oprichting in 2004 een groot aantal ondernemers uit de omgeving Kampen / Zwolle van netwerk en systeembeheer.

Onze werkwijze is gericht op eenvoud, het niet moeilijker maken dan strikt nodig, zonder zaken als schaalbaarheid en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Eenvoud is een voorwaarde voor betrouwbaarheid, Wat er niet is kan ook niet stuk gaan.

Voorzien in continuïteit is de kern van al onze werkzaamheden. Er is in de ICT veel mogelijk, maar ondanks dat de reclame soms anders doet geloven, waarschijnlijk is niet iedere optie voor u noodzakelijk. De ervaring leert dat ondernemers veel meer belang hechten aan continuïteit van hun ICT systeem dan aan de nieuwste gadgets. Iets wat Rational Computer Services goed begrijpt.

Wilt u overtuigd raken van een nieuwe en verfrissende kijk op ICT of bent u op zoek naar een no-nonsense systeembeheerder? Kijk dan eens op onze website of bel ons voor een afspraak.

Reestdal ICT
Heerenweg 42, 7955 PE IJhorst
0522-443376 www.Reestdal-ICT.nl

Reestdal ICT is al enkele tientallen jaren actief in de automatisering en is voort gekomen uit de ICT-tak van KroKo MultiPunt. Wij leveren ICT-diensten in het Reestdal en natuurlijk ook daar buiten.

Met jarenlange ervaring in het werkplek en systeembeheer bij vele bedrijven is het voor Reestdal ICT geen probleem om werkzaamheden uit te voeren bij bedrijven en particulieren.

In onze goed geoutilleerde werkplaats worden computers en laptops op deskundige wijze hersteld. Daarbij maakt het niet uit of het de hardware of software betreft.

Ook voor goede gebruikte en nieuwe apparatuur bent u bij Reestdal ICT aan het juiste adres.

 

Natuurlijk heeft Reestdal ICT de nodige kennis in huis om u te adviseren en te ondersteunen bij de aanleg van en onderhoud aan uw glasvezel internetverbinding.

VWC IT Services BV
Zambonistraat 9A, 8263 CE Kampen
038-3852406 www.vwc.nl

VWC Groep is een familiebedrijf, opgericht in 1992, waar de 2e generatie inmiddels aan het roer staat. Wij geloven in persoonlijk contact en duurzame relaties. Dat is de rode draad in ons bedrijf. Al 25 jaar lang en inmiddels met meer dan 40 medewerkers.

VWC staat voor (V)an (W)endel (C)omputers. Omdat de familie Van Wendel inmiddels een totaalpakket aan producten en diensten levert is de naam verkort in VWC Groep.

"Wij helpen mensen om succesvol te zijn en te blijven"

Wat uw drijfveer ook is, wij willen het weten. Want alleen dan gaan we het resultaat bereiken dat u voor ogen hebt. Dit doen we met ons totaalpakket aan producten en diensten. Ons totaalpakket is onderverdeeld in de volgende specialismen:

printen en scannen | kantoorartikelen | kantoorinrichting | internet | ict oplossingen | telecom | software

VWC is er voor ZZP'ers, MKB-bedrijven, Onderwijs en Particulieren. Beleef ons totaalpakket in ons Experience-center in onze vestiging in Kampen.