Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

2WCF ICT Dienstverleners
Karreweg - Noord 14, 5995 ME Kessel
077 8080 120 www.2wcf.nl

2WCF BV is specialist in ICT oplossingen en dienstverlening voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie

Alatas Computers
Brugstraat 33, 6031EE Nederweert
0495-840492 alatas.nl

Alatas Computers, Satellieten en GSM is opgericht op 2 mei 2009. Op de dag van vandaag is Alatas bezig met het repareren van computers, telefoons, tablets en nog veel meer op elektronica gebied. 

Wij streven er naar om de klant zo een goed mogelijke service aan te bieden. Dit houdt in dat we altijd ons best doen om hoge kwaliteit werk af te leveren, natuurlijk tegen een scherpe prijs. We denken met u mee en adviseren u om samen op de beste oplossing te komen voor uw probleem of vraag. Naast reparatie kunt u ook naar ons toe stappen voor aanschaf van o.a. PC, laptop, tablet, smartphone, diensten of accessoires.

info@alatas.nl

AllBest
Rozenobel 16a, 5986 PB Beringe (Peel en Maas)
(0)88 308 26 36 AllBest

AllBest is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid, internet en telecom voor particulieren, midden- en kleinbedrijf, industrie en overheden.

Niet het product maar de wens van de klant en de passende oplossing staat centraal. De website geeft u een beeld van onze aanpak en dienstverlening. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord. Dit omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Beveiliging, telefonie en internet is maatwerk, maar bovenal een kwestie van vertrouwen. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

EP Winkelmolen
Dorpsstraat 24, 5768 CE Meijel
077 - 466 12 07 EP Winkelmolen.nl
ICTvoorjou
Kraayenberg 8020, 6601 RM Wijchen
085-1301750 www.ictvoorjou.net

Ontstaan ICTvoorjou
Ongeveer 3 jaar geleden ontstond ICTvoorjou doordat wij (Juul van Rijswijk & Marijn Runhart) werden gevraagd om een website te bouwen. Hierdoor ontstond het plan om te starten met ICTvoorjou. Destijds waren we net oud genoeg om ons in te schrijven bij de kamer van koophandel, we bezochten klanten nog per bus en fiets, we zaten nog op school en tussen de bedrijven door waren we bezig op een zolder kamertje met het opbouwen van ICTvoorjou.

Begin 2016 begon ICTvoorjou serieuze vormen aan te nemen, we werden erkend leerbedrijf, begonnen onze diensten uit te bouwen, gingen klanten zowel particulier als zakelijk bedienen, klanten werden met de auto bezocht en het zolderkamerproject groeide uit tot een full service ICT-Bedrijf.

Missie
Onze missie is onze klanten ontzorgen omdat wij een zeer gevarieerd aanbod hebben in onze diensten; het bouwen of aanpassen van een website, een opschoonbeurt voor computers of laptops, het maken van back-ups, allerlei soorten reparaties, systeem- en netwerkbeheer, software, een refurbished computer of een SSD. Wij doen dit natuurlijk niet alleen, wij werken samen met ondernemers en partners om dit kwalitatief hoge aanbod te blijven leveren. Voor meer informatie kijk op onze website of in onze menukaarten.

Jacobs IT-Solutions
Gielenhofweg 29-c , 5887 NA Egchel
077 - 30 60 140 Jacobs-it.nl
Jan Truyen Beeld & Geluid
Klaarstraat 9, 6035 AA Ospel
0495-631257 www.jantruyen.nl

 

Met ons bedrijf zijn wij werkzaam in de regio Gem. Nederweert en Gem. Weert. In geval van storing worden deze door onze Technische Dienst indien mogelijk opgelost. After sales en service staan in de gehele bedrijfsvoering op de voorgrond. In de elektronica gaan de ontwikkelingen snel. U als klant heeft dus iemand nodig die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, om zo u een passend deskundig advies te kunnen geven.

In een turbulente markt van schotelantennetechniek is het zaak niet alleen te weten wat er nu gebeurd, maar ook een redelijke voorkennis te hebben wat er in de toekomst te gebeuren staat. Dit kan in veel gevallen teleurstellingen voorkomen en uw geld besparen.

 

info@visound.nl

Jansens-Balvers bv
Kraakstraat 1, 6013 RR Hunsel
0475-565069

Detailhandel in bruin/witgoed,elektrische en huishoudelijke artikelen, postagentschap en servicediensten. 

JesNet
Kreijel 13 , 6031AA Nederweert
0854833000 JesNet
Keijers Computer Assistance
Julianastraat 8, 6039 AJ Stramproy
0495 - 586850 keijers.com

Keijers Computer Assistance te Stramproy is een bedrijf dat al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het oplossen van automatiseringsproblematiek voor particulieren en bedrijven in het MKB. Bij Keijers Computer Assistance kunt u terecht voor allerhande internet problemen. Als automatiseerder zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van problemen bij alle bekende internetproviders. Ook kunnen we u helpen met het optimaliseren van uw WIFI-netwerk of het aanleggen van (netwerk-) bekabeling.

http://keijers.com/contact/

Libelnet
Dorpstraat 58, 5993 AP Maasbree
077 3030650 www.libelnet.nl

Libelnet is een ICT dienstverlener in gemeente Peel en Maas vlakbij Venlo. Libelnet is gespecialiseerd op alles op gebied van ICT van leveren/adviseren van internet-verbindingen tot regelen van alles op gebied van systeembeheer, hardware en Cloud oplossingen. Wij staan 6 dagen klaar om voor onze klanten. Libelnet is onafhankelijk en adviseert graag de beste oplossingen die aansluiten bij het ICT-vraagstuk van de klant.

Van Rijt Automatisering
Heufke 1, 6088 CM Roggel
+31 (0) 475-763410 www.vanrijtautomatisering.nl

Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk, weten wie onze klant is, de klant weet wie wij zijn. Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit en service en hebben een lange termijnvisie met klanten. van Rijt automatisering ondersteunt zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw gehele ICT-omgeving, Wifi-netwerken en computerproblemen. Het kantoor is gevestigd in Roggel (gemeente Leudal).