Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

2WCF ICT Dienstverleners
Karreweg - Noord 14, 5995 ME Kessel
077 8080 120 www.2wcf.nl

2WCF BV is specialist in ICT oplossingen en dienstverlening voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie

Alatas Computers
Brugstraat 33, 6031EE Nederweert
0495-840492 alatas.nl

Alatas Computers, Satellieten en GSM is opgericht op 2 mei 2009. Op de dag van vandaag is Alatas bezig met het repareren van computers, telefoons, tablets en nog veel meer op elektronica gebied. 

Wij streven er naar om de klant zo een goed mogelijke service aan te bieden. Dit houdt in dat we altijd ons best doen om hoge kwaliteit werk af te leveren, natuurlijk tegen een scherpe prijs. We denken met u mee en adviseren u om samen op de beste oplossing te komen voor uw probleem of vraag. Naast reparatie kunt u ook naar ons toe stappen voor aanschaf van o.a. PC, laptop, tablet, smartphone, diensten of accessoires.

info@alatas.nl

AllBest
Rozenobel 16a, 5986 PB Beringe (Peel en Maas)
(0)88 308 26 36 AllBest

AllBest is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid, internet en telecom voor particulieren, midden- en kleinbedrijf, industrie en overheden.

Niet het product maar de wens van de klant en de passende oplossing staat centraal. De website geeft u een beeld van onze aanpak en dienstverlening. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord. Dit omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Beveiliging, telefonie en internet is maatwerk, maar bovenal een kwestie van vertrouwen. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Expert Nederweert
Sint Lambertusstraat 10, 6031 EC Nederweert
0495 625714 www.expert.nl/winkels/nederweert

Bij Expert Nederweert geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt.

Wanneer u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

 

Het gebied wat wij bestrijken is voornamelijk Nederweert-Weert-Nederweert-Eind-Ospel- Stramproy-Heythuyzen

Hart voor IT
Vullersstraat 6, 6031 CD Nederweert
06-45882280 www.hartvoorit.nl

Hart voor IT, een landelijk dekkende organisatie met meer dan 60 leden die allen jarenlange vakkennis hebben en gecertificeerd zijn op het gebied van computer, tablet, netwerk en (mobiele/VoIP) telefonie. 

Hart voor IT-specialisten zijn betaalbaar, betrouwbaar en zijn allemaal tevens werkzaam als zelfstandig ondernemer. Zij hebben zich bijeen gesloten in Hart voor IT, omdat zij hart voor hun werk en klanten hebben. Door zich te bundelen in de landelijke Hart voor IT organisatie bieden zij garantie aan hun klanten dat er altijd iemand is die bij problemen kan helpen.

info@hartvoorit.nl of info@glasvezelexperts.nl

Jan Truyen Beeld & Geluid
Klaarstraat 9, 6035 AA Ospel
0495-631257 www.jantruyen.nl

 

Met ons bedrijf zijn wij werkzaam in de regio Gem. Nederweert en Gem. Weert. In geval van storing worden deze door onze Technische Dienst indien mogelijk opgelost. After sales en service staan in de gehele bedrijfsvoering op de voorgrond. In de elektronica gaan de ontwikkelingen snel. U als klant heeft dus iemand nodig die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, om zo u een passend deskundig advies te kunnen geven.

In een turbulente markt van schotelantennetechniek is het zaak niet alleen te weten wat er nu gebeurd, maar ook een redelijke voorkennis te hebben wat er in de toekomst te gebeuren staat. Dit kan in veel gevallen teleurstellingen voorkomen en uw geld besparen.

 

info@visound.nl

Jansens-Balvers bv
Kraakstraat 1, 6013 RR Hunsel
0475-565069

Detailhandel in bruin/witgoed,elektrische en huishoudelijke artikelen, postagentschap en servicediensten. 

Jehabe Service-Specialist
Meijelseweg 7, 5725BA Heusden
0493-693367 www.jehabe.nl

Al jaren is Gerard Loomans het vertrouwde gezicht van JeHaBe. Met zijn ruime ervaring in het vak, weet hij zijn klanten telkens weer te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies bij de aankoop van witgoed zoals een wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, diepvries, magnetron, oven, afzuigkap of kookplaat. Of bij aankoop van bruingoed, bijvoorbeeld een televisie, radio, home cinema set of andere beeld- en geluidsinstallaties. 

Gerard denkt in oplossingen. Ervaart u een defect aan een van uw apparaten, dan begrijpt Gerard als geen ander dat u graag zo snel mogelijk geholpen wordt. Reparatie ziet hij als een uitdaging; Gerard is een specialist in het vakkundig en snel opsporen van technische problemen aan uw apparatuur, en houdt daarbij continu rekening met uw portemonnee. Na reparatie aan uw apparatuur, vertelt hij u graag waarom iets defect is geraakt en legt hij u uit hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

JesNet
Kreijel 13 , 6031AA Nederweert
0854833000 JesNet
Keijers Computer Assistance
Julianastraat 8, 6039 AJ Stramproy
0495 - 586850 keijers.com

Keijers Computer Assistance te Stramproy is een bedrijf dat al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het oplossen van automatiseringsproblematiek voor particulieren en bedrijven in het MKB. Bij Keijers Computer Assistance kunt u terecht voor allerhande internet problemen. Als automatiseerder zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van problemen bij alle bekende internetproviders. Ook kunnen we u helpen met het optimaliseren van uw WIFI-netwerk of het aanleggen van (netwerk-) bekabeling.

http://keijers.com/contact/

Kremer ICT & Telecom
Noorderpoort 47, 5916PJ Venlo
+31 (0) 77 3969888 www.kremer.nl

Kremer, gevestigd in Venlo, is een technische, innovatieve groep van 170 vaste medewerkers met alle disciplines in de ICT & telecom, industriële automatisering en elektrotechniek onder één dak. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in vijf bedrijven, te weten: ICT & Telecom, Industriële AutomatiseringInstallatietechniek, Duurzame Technieken en Service & Onderhoud. Wij zorgen middels technisch beheer en onderhoud dat de door ons geplaatste oplossingen de grootst mogelijke bedrijfszekerheid genieten. Indien er toch storingen optreden hebben wij voor alle afdelingen een 24–uurs servicedienst.

Lako Electro World
Stationsplein 17, 6001CH Weert
0495534164 www.electroworld.nl/store/lako-electro-world--stationsplein

Electroworld Lako Weert bestaat ondertussen ruim 60 Jaar

en is een begrip in Weert als het om service en deskundig advies gaat in consumentenelectronica.

Deze 60 Jaar ervaring vertaalt zich in een ruim maar selectief gekozen assortiment van kwaliteitsproducten in tv’s, audio, witgoed en inbouwapparatuur.

lako@electroworld.nl

Libelnet
Dorpstraat 58, 5993 AP Maasbree
077 3030650 www.libelnet.nl

Libelnet is een ICT dienstverlener in gemeente Peel en Maas vlakbij Venlo. Libelnet is gespecialiseerd op alles op gebied van ICT van leveren/adviseren van internet-verbindingen tot regelen van alles op gebied van systeembeheer, hardware en Cloud oplossingen. Wij staan 6 dagen klaar om voor onze klanten. Libelnet is onafhankelijk en adviseert graag de beste oplossingen die aansluiten bij het ICT-vraagstuk van de klant.

Napoleon Computerstudio
Grotestraat 30, 5991 AW Baarlo
077 477 39 88 www.napoleonline.nl

Napoleon Computerstudio helpt u graag met IT problemen in de breedste zin, zoals:

• PC onderhoud en reparaties (ook op afstand!)

• Terughalen van verloren bestanden of foto's

• Aanschaf van nieuwe PC/computer, laptop of tablet

• Aanleggen van (thuis)-netwerken voor televisie, internet en radio

 

Bent u ondernemer en zoekt u een betrouwbare partner voor een scherpe prijs?

Wij regelen uw IT infrastructuur en automatisering, afgestemd op uw bedrijfsprocessen en doelen.
Denk hierbij aan:

• het bouwen en onderhouden van uw IT infrastructuur

• het maken van (automatische) back-ups

• het faciliteren en inrichten van e-mail

OK Systems International BV
Kloosterstraat 104, 6093 CZ Heythuysen
(0)475 49 37 37 www.computersleudal.nl

OK Systems International BV is al 40 jaar actief in ICT in de regio Midden-Limburg. Advisering, verkoop en on-site service voor de particuliere en zakelijke markt. Klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Verkoop aan zowel particulieren als bedrijven. 

Peelland ICT Online
Witvrouwenbergweg 8b, 5711CN Someren
085 - 744 11 50 www.peellandict.nl

Peelland Online is het aanspreekpunt voor glasvezel in uw regio!

Wij adviseren en leveren glasvezel abonnementen van alle participerende providers. Voor de zakelijke klanten zijn wij het eerste aanspreekpunt voor service. Door onze vestigingen in Someren en Baarlo kunnen wij snel op locatie zijn indien nodig. Naast glasvezel leveren wij ook voip (telefonie), camera, alarm, ict en cloud oplossingen.

Voor meer informatie over onze diensten:

Ralectro
Koppelstraat 50, 6088 ER Roggel
+31(0)475 - 49 42 65 www.ralectro.nl

Ralectro is een erkend installatiebedrijf, gespecialiseerd in de levering en de implementatie van communicatiesystemen, zoals telefonie-, netwerk-, inbraak-, brand-, camera- en radio/tv-installaties. Zij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Kennis, service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

 

Hun specialisten staan, indien noodzakelijk, 24 uur per dag voor u klaar. Door geregelde bijscholing kunnen zij de klant optimaal van dienst zijn. Steeds weer zijn zij op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt om hun dienstverlening te verbeteren!

info@ralectro.nl

 

Van Rijt Automatisering
Heufke 1, 6088 CM Roggel
+31 (0) 475-763410 www.vanrijtautomatisering.nl

Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk, weten wie onze klant is, de klant weet wie wij zijn. Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit en service en hebben een lange termijnvisie met klanten. van Rijt automatisering ondersteunt zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw gehele ICT-omgeving, Wifi-netwerken en computerproblemen. Het kantoor is gevestigd in Roggel (gemeente Leudal).

Wiber
Bong 45, 5991 EA Baarlo
077 - 720 10 10 www.wiber.nl/glasvezelbuitenaf

Wiber is het aanspreekpunt voor glasvezel in uw regio!

Wij adviseren en leveren glasvezel abonnementen van alle participerende providers. Voor de zakelijke klanten zijn wij het eerste aanspreekpunt voor service. Door onze vestigingen in Someren en Baarlo kunnen wij snel op locatie zijn indien nodig. Naast glasvezel leveren wij ook voip (telefonie), camera, alarm, ict en cloud oplossingen.

Voor meer informatie over onze diensten: