Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Iedereen aangesloten op glasvezel!

12 maart 2020


Goed nieuws: alle woningen in de kleine kernen van Roosendaal worden kosteloos op glasvezel aangesloten! Dat geldt ook voor inwoners die geen abonnement hebben afgesloten. Alle inwoners die zich hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting, hebben ervoor gezorgd dat we alle woningen voorbereiden op de toekomst. Bedankt daarvoor!

Nu of nooit! We sluiten nú alle woningen kosteloos en zonder verplichtingen aan. Wil je later alsnog een glasvezelaansluiting in jouw woning? Houd dan rekening met extra kosten voor de aanleg. Je betaalt dan minimaal de aansluitkosten van €995,-.

Waarom doen we dat?

Wij sluiten alle woningen liever vandaag dan morgen aan op glasvezel, omdat dat de kosten voor de aanleg zo laag mogelijk houdt. De aannemer hoeft niet terug naar een woning om op een later moment alsnog een glasvezelaansluiting te realiseren. We zijn ervan overtuigd dat iedereen vroeg of laat overstapt naar glasvezel. Daarom bieden wij iedereen nú een gratis glasvezelaansluiting aan. Een ander voordeel is dat er minder hinder is van de werkzaamheden, omdat wij het werk in één keer uitvoeren.

Huidige aansluiting

De aansluiting en het internetabonnement dat je hebt, kan je blijven gebruiken. Het plaatsen van een glasvezelaansluiting verandert niets aan de huidige situatie in jouw woning. Kies je voor een gratis glasvezelaansluiting? Wij vragen alleen de medewerking om een glasvezelaansluiting op jouw adres mogelijk te maken. Wil je toch snel internet? Doe de postcodecheck op onze website en stap eenvoudig over op glasvezel, op een moment dat jij dat wilt.

Start van de aanleg

De aannemer ES Fiber is gestart met het schouwen van de woningen.  Dat betekent dat de aannemer langskomt om te kijken waar de aansluiting in huis het beste geplaatst kan worden. Is er niemand thuis? ES Fiber laat een kaartje achter met het verzoek om een afspraak te maken.

In Moerstraten zijn de schouwwerkzaamheden bijna afgerond. Deze week starten de schouwwerkzaamheden in Nispen. Eind maart worden alle woningen in de Wouwse Plantage en Wouw geschouwd. In mei starten de schouwwerkzaamheden in Heerle.

Vragen?

Alle inwoners worden per brief geïnformeerd over de aanvang van de werkzaamheden in jouw buurt. Doe de postcodecheck op deze website om de laatste status van de aanleg voor jouw adres te volgen. Heb je vragen over de aanleg? Bel met ES Fiber, op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur, via 0165 72 69 98. Voor algemene vragen belt u met onze klantenservice.