Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Basic Connect
Kringsloot west 16, 7722 WV Dalfsen
038-7600019 www.basicconnect.nl

Basic Connect levert alle diensten op het gebied van telecommunicatie en ICT bij bedrijven tot 20 werkplekken. Het leveren van telefooncentrales, aanleggen of inrichten van netwerken en databekabeling, van oplossingen in de cloud tot WiFi oplossingen: wij regelen voor de klant alle werkzaamheden.

We zijn aangesloten bij een vereniging van ICT ondernemers, 60 bedrijven landelijk, waarvan 4 lokale bedrijven. Dus in geval van nood, is er altijd iemand direct in te schakelen.

Boessenkool Computers
Jan Arendsland 6, 7951 LD Staphorst
0522-465021 www.boessenkool.nl

Wij als Boessenkool Computers zijn een ICT en Telecombedrijf met een winkel gevestigd in Staphorst.

U kunt bij ons terecht voor zowel advies, aankoop, ondersteuning en reparaties van ICT gerelateerde apparatuur, waarbij je o.m. kunt denken aan Servers, Pc's, Laptops, Notebooks en alle aanverwante apparatuur.

Daarnaast ligt onze focus op mobiele telefonie. Wij doen de abonnementen van alle netwerken, zoals KPN, Vodafone, Telfort, Tele2 en T-Mobile.  Ook de mobiele telefoons van Apple, Samsung, Huawei, Nokia, LG en Motorola leveren en ondersteunen wij en hebt u een defect dan wij kunnen wij veelal uw telefoon binnen 1 werkdag voor u repareren.

Wilt u gedegen advies of uw abonnement verlengen stap dan eens binnen.

Voor een storing bij u thuis of op de zaak komen we ook graag bij u langs.

U kunt ons zien als een full service dienstverlener die alles op het gebied van telefonie, internet en ICT voor u regelt, verzorgd en onderhoud.

CompuStore
Industrieweg 11, 7951 CX Staphorst
+31 (0)522 46 44 34 www.compustore.nl

CompuStore is een computerwinkel met vestigingen in Staphorst en Dalfsen en richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Wij bieden een ruim assortiment computers, laptops, tablet, randapparatuur, supplies etc. verkopen merken als: Acer, Asus, Canon, HP, Microsoft, Lenovo, Logitech, Samsung en Western Digital. Ook voor Appleproducten zoals een iPad of Macbook bent u bij ons aan juiste adres. Graag geven we u deskundig en betrouwbaar advies bij uw aankoop en bieden we u de service aan om uw computer en/of laptop gebruiksklaar te maken zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt. Verder beschikken we over een eigen reparatieafdeling waar we de uiteenlopende hardware en software storingen voor u snel, vakkundig en betaalbaar kunnen oplossen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw apparaat ter reparatie aan te bieden in de dichtstbijzijnde vestiging, of heeft u een storing dan kunt u ons ook bellen/mailen voor afspraak en komen we graag bij uw langs op locatie.

CompuStore
Prinsenstraat 5d, 7721 AH Dalfsen
0529-435628 www.compustore.nl

Ons bedrijf met 2 winkels, in Staphorst en Dalfsen, richt zich op de particuliere en kleinzakelijke markt. Wij leveren hardware als computers, laptops, tablets en printers en de benodigde software. Daarnaast allerlei randapparatuur als toetsenborden, muizen etc. Ook allerlei kabels en inktcartridges zijn bij ons verkrijgbaar. Wij repareren zelf en daarbij is het de doelstelling om de pc binnen 2 dagen weer klaar te hebben.

Electro World Hans Brinkhuis
Langewijk 388-a, 7701 AS Dedemsvaart
0523-615 838 www.electroworld.nl
Electro World Westerman
Burg. Backxlaan 35 , 7711AA Nieuwleusen
0529-481 232 www.electroworld.nl
G&A Computers
Oude Rijksweg 255-1, 7954 EJ Rouveen
0522-460982 www.g-a.nl

G&A Computers is een bedrijf wat al meer dan 20 jaar actief is op gebied van systeembeheer, verkoop van computers & laptops en onderhoud.

Wij vinden het belangrijk om in elke situatie een goed en eerlijk advies te geven over de juiste oplossing. Daarnaast zijn we al jaren Solcon dealer en sluiten we regelmatig nieuwe internetverbindingen aan. Neem gerust eens contact met ons op via telefoon of e-mail. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel waar we onder het genot van een kop koffie u graag voorlichten over de mogelijkheden.

HJComputers
Campherbeeklaan 46, 8024 BX Zwolle
038-7114014 www.hjcomputers.nl

HJComputers staat graag voor u als particulier en bedrijf klaar om computerproblemen op te lossen en uw wensen op ICT-gebied te vervullen. Wij leveren computers, telefonie oplossingen en camerasystemen.

Wij kunnen ook de bekabeling (UTP, COAX, en telefonie) voor u verzorgen.

HVbeNsit
Ganzepanweg 9, 7722 MG Dalfsen
(0529) 401384 www.hvbensit.nl

HvBeNsit is het bedrijf in de buurt waar u terecht kunt met alle vragen over uw automatisering in en om het huis en uw MKB-bedrijf. Of het nu gaat over de aanschaf of het onderhoud en reparatie van pc’s, laptops, tablets, printers, uw netwerk, beveiligingssysteem en domotica, u kunt altijd bij ons terecht voor een goed advies en een geheel vrijblijvende offerte. Door onze persoonlijke aanpak weten wij de knelpunten en zullen ons advies hierop aanpassen. Ook voor de begeleiding in het glasvezelproject!

Jellema Automatisering
Wieken 12, 7711 XC Nieuwleusen
0529-484596 www.jellema.it

Jellema Automatisering is een automatiseringsspecialist. Bij ons vind je het andere gezicht van de ICT: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Wij richten ons voornamelijk op bedrijven, maar staan ook voor particulier gebruik klaar. 

Linked-IT
Klipperstraat 47, 8152 BR Lemelerveld
0572-370504 www.linked-it.nl

Linked-IT (gestart November 2016 door Roy Overgoor) is een jong dynamisch ict bedrijf waar service en dienstverlening voorop staan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ict hebben we een oplossing voor iedereen. U kunt bij ons terecht als particulier, school of bedrijf voor aanschaf van computers, netwerken, wifi oplossingen enz. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en advies. Een goede service vinden wij vanzelfsprekend. 

Zie onze website of neem contact op voor meer informatie. 

NOIT Computers
Julianastraat 90, 7701 GN Dedemsvaart
0523-620503 www.noit.nl

NOIT Computers is al 12 jaar de computerwinkel van Dedemsvaart en omstreken. Wij bewijzen dat service en scherpe prijzen prima samen gaan. Onze specialiteit ligt in het verkopen van hoogwaardige computerproducten, aangevuld met reparatie- en installatieservice op de particulieren en klein zakelijk markt. Wij komen graag bij de klant thuis, voor kleine storingen of grote installatieprojecten. Door onze inmiddels jarenlang ervaring op het gebied van glasvezel kunnen wij u op maat adviseren. Wij zien u graag verschijnen in onze nieuwe winkel aan  de Julianastraat.

Salland ICT
Weerdhuisweg 23, 8152 DN Lemelerveld
(0572) 700 230 www.salland-ict.nl

Salland ICT is een dienstverlenend ICT bedrijf. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we u op diverse terreinen van dienst zijn.

Van telefonie (VOIP) tot camera- of bewakingssystemen, we staan voor u klaar. Maar ook wanneer uw pc stuk is of wanneer u uw bestaande pc wilt uitbreiden met bijvoorbeeld meer geheugen of een grotere harde schijf kunt u bij ons terecht. Bij nieuw- of verbouw kunnen wij ook de bekabeling verzorgen. Kortom als particulier, zelfstandige of MKB kunt u rekenen op Salland ICT.

Voscomtronics
Varsenerstraat 8h, 7731DC Ommen
0529-452113 www.voscomtronics.nl

Onze missie is ‘betrouwbaar, behulpzaam en snel’. Wij hebben een winkel met grote open werkplaats in het centrum van Ommen. Wij verkopen/verzorgen alles op gebied van ICT en IP beveiliging. Laptops/ Pc-systemen (nieuw en occasion), tablets en alle overige ICT gerelateerde producten en diensten, zoals online back up, internet en telefonie. Wij hebben een groot assortiment aan inktpatronen (origineel en alternatief) standaard op voorraad. Reparaties voeren wij uit in onze werkplaats of bij de klant op locatie. Wij bedienen de particuliere, zakelijke, onderwijs, zorg en dienstverlenende markt.